Home » En gratis årlig vitamin D-pakke for hver familie – en spesiell kampanje fra det norske selskapet

En gratis årlig vitamin D-pakke for hver familie – en spesiell kampanje fra det norske selskapet

by Gunnar Garfors

Påvirkningen av vitamin D på helse og velvære har lenge vært kjent. Derfor, når det kommer til kosttilskudd, overgår produsentene hverandre. Men vet du hvordan de er forskjellige? velger du bevisst VitaSolaris D3 er et produkt fra det norske selskapet Natural Pharmaceuticals, som allerede har over en million kunder i Polen og ti års erfaring i vårt marked. Er ikke det den beste anbefalingen? Kosttilskuddene produseres i Norge. Og nordmenn er blant de ti sunneste nasjonene i verden. De vet hva de skal gjøre og hvordan de skal gjøre for å være sunne og nyte livet.

VitaSolaris D3 – 1 tablett er nok

Hver VitaSolaris D3-tablett inneholder opptil 2000 IE av solskinnsvitaminet. Og som en del av Natural Pharmaceuticals-kampanjen får du en pakke med 360 tabletter gratis! En slik tilførsel tilsvarer et års vitamin D-tilskudd for én person.

Ikke én, ikke to, men syv grunner til å supplere!

European Food Safety Authority (EFSA) har godkjent opptil syv helsepåstander knyttet til vitamin D, og ​​gir syv grunner til hvorfor du bør ta vare på vitamin D-nivåene dine. Vitamin d Det er spesielt bra for bein, muskler og tenner. Det støtter også immunforsvaret vårt.

Skeptikere som tror at én pille ikke kan forandre livet deres, bør prøve VitaSolaris D3-tilskuddet. Noen ganger er løsningen på et problem innen rekkevidde, men du må ta noen få skritt for å nå det.

Hva er forskjellen mellom D2 og D3?

Blant vitamin D-kosttilskuddene finner vi pakker merket D2 og D3. Hvilken skal du velge? D3 er definitivt bedre, selv om vi trenger begge deler.

Vitamin D2 kommer fra planter og sopp og er rett og slett billigere å produsere. Av denne grunn kan D3 også finnes hyppigere blant ingrediensene på matemballasje. Kroppen vår produserer vitamin D når huden utsettes for sol. Men oftest bruker vi kremer med filter for å pleie huden, og på denne måten skapes det en barriere som blokkerer produksjonen av solvitaminet.

Når det gjelder kilder til vitamin D3 i kostholdet vårt, er fet marin fisk det beste. Dessverre spiser polakker sjelden fisk. Institutt for landbruks- og matøkonomisk rapport (2017) viser at det er mindre enn 12,5 kg fisk og sjømat per person per år. Det er definitivt ikke nok.

Det er også verdt å tenke på at vitamin D3, i motsetning til D2, absorberes lettere. Vitamin D finnes i kosttilskuddet VitaSolaris D3 i form av D3 (derav navnet på produktet). Kosttilskuddet er glutenfritt og er produsert uten bruk av fargestoffer.

Hvem er gratispakken for?

Sikkert vil mange mennesker lete etter kroker i Natural Pharmaceuticals gratis tilførsel av vitamin D. Hvem gir noe gratis? Fortsatt forsyning for hele året og for hver husholdning? Ja, dette er en spesiell handling fra et norsk selskap som bestemte seg for å innpode polakkene bekymring for sin egen helse. Det handler om å spre kunnskap om viktigheten av å opprettholde tilstrekkelige vitamin D-nivåer i kroppen. Og pakken i begynnelsen er designet for å oppmuntre deg til å ta vare på helsen din.

Hver husstand i Polen kan få en VitaSolaris D3 årspakke. Den eneste kostnaden som skal betales er fraktkostnaden, som bare er PLN 9,95. Selskapet selger kun på postordre, så betaling av leveringsgebyret kreves. Uansett er ingenting betalt før bestilling. VitaSolaris D3 kommer med et betalingsskjema for PLN 9,95, som må betales innen 30 dager. Dette er ikke et abonnement, ingen er forpliktet til å foreta ytterligere kjøp. Begrensningen for kampanjen er at det er én pakke for hver husstand: 360 nettbrett.

Hvordan får jeg VitaSolaris D3?

Bare gå til nettsiden vitamin free.pl og fyll ut et enkelt skjema. Enkel adresse og kontaktinformasjon er tilstrekkelig. Det tar mindre enn ett minutt å legge inn en bestilling. Begrenset til 1 bestilling per husstand.

Det er verdt å ta vare på det umiddelbart, et slikt tilbud kan ikke skje igjen.

Produktet som presenteres er et kosttilskudd

You may also like

Leave a Comment