Home » En skikkelig skam! De polske spillerne tapte i Norge til tross for storspilling i andre omgang

En skikkelig skam! De polske spillerne tapte i Norge til tross for storspilling i andre omgang

by Peter Østbye

Etter denne kampen skal polske fans være stolte av kvinnelandslaget. Laget vårt kom til kampen veldig flau, tross alt spilte de mot et av de beste lagene i verden. Til tross for de raske målene som ble sluppet inn, klarte spillerne våre å spille i øyehøyde med favorittene i gruppe F. Dessverre var ikke et modig og offensivt spill nok til uavgjort. 2-1-nederlaget ble imidlertid søtet av polakkenes modige holdning og den fantastiske formasjonen til Karolina Klabis i mål.

Allerede etter det første kvarteret kunne fansen til det polske kvinnelandslaget vente seg en svært vanskelig kamp. Spillerne våre dro ut for å møte lederne i gruppe F og samtidig var det 11. laget på rankingen veldig flaue, de hadde problemer med å komme seg ut av egen halvdel. Dette utnyttet nordmennene, og gikk uten problemer inn i sekstenmeteren vårt. De scoret det første målet i det 6. minutt. Innlegget fra corneren var ganske uheldig for Gabriela Grzywińska. Polakken satte ballen i sitt eget mål.

Mellom Norges første og andre mål kunne vi sluppet inn to mål til. Karolina Klabis var derimot fantastisk på målstreken. Først, etter spissens overraskende heading, skyndte hun seg intuitivt til ballen, så enda mer spektakulært – hun fløy blindt til et skudd fra kloss hold og stoppet ballen på mållinjen.

Dessverre for laget vårt scoret vertene for andre gang i det 16. minutt. En rask kontring etter en unøyaktig pasning, ballen svingte fra venstre til høyre i feltet og Caroline Hansen avsluttet nesten handlingen ved det tomme målet.

To mål foran fikk nordmennene til å tro at kampen praktisk talt var vunnet. Presset kom imidlertid fra polakkene, som begynte å tenke bedre og bedre etter hvert som møtet skred frem. De angrep også rivalenes port mer modig.

I andre omgang viste laget vårt at de har et stort potensial. I det 54. minutt skapte dommerens avgjørelse stor kontrovers. Ewa Pajor gikk alene ut med keeper og ble kuttet foran et nesten tomt mål. I stedet for rødt kort, kun et gult og frispark utenfor 16-meteren. I det 59. minutt scoret polakkene et kontaktmål. eksemplarisk overfor Ewa Pajor spilte på flanken med et løp til partnerens posisjon og serverte Nikola Karczewska tilbake etter å ha mottatt ballen. Lagets fantastiske handling førte bare til flere angrep.

Etter svært offensive bytter dominerte polakkene nesten sine motstandere få minutter før slutt. På et tidspunkt seiret de til og med. Det var i hvert fall det de trodde først. En pasning fra høyrekanten inn i 16-meteren til Ewa Pajor endte i lett forvirring. Den polske spissen fant best rundt feltet, og slo keeper med et lavt skudd. Men dommeren kalte det offside. Under pajorskuddet fanget en av våre spillere Fiskerstrands oppmerksomhet.

I mellomtiden var hun enda bedre mellom stengene.Klabis viste utrolige robinsonader. Hun holdt oss inne i kampen for et viktig poeng til slutten. Og denne gangen forsvarte hun en pil i stil med Sławomir Szmal, og denne gangen vant hun en-mot-en-dueller med angriperne.

Svikt gjør at de polske kvinnene dessverre må begynne å tenke på de neste elimineringene. Tredjeplass i gruppa gir ikke engang sluttspill for deltakelse i verdenscupen. Men det aller første målet mot Norge, angrepsspillet i andre omgang og det å løsne beina til spillerne våre er øyeblikkene vi kan glede oss veldig over etter dagens kamp.

Mål: Grzywińska (enkeltspiller) 8′, Hansen 16′ – Karczewska 59′
Sammensetning av polske kvinner: Klabis – Zapała, Messiah, Dudek, Buszewska – Grzywińska, Achcińska, Kaletka, Zawistkowska, Wiankowska – Karczewska.
Seere: 4003

Hvorfor river polske fotballspillere leddbånd så ofte? [4 POWODY]

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment