Home » Endringer i 3. liga. Sławomir Peszko er midlertidig trener for Wieczysta – CKsport.pl

Endringer i 3. liga. Sławomir Peszko er midlertidig trener for Wieczysta – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

I følge Wieczysta Kraków på hans sosiale medier har Maciej Musiał sluttet å utføre pliktene til den første treneren. Valget av midlertidig trener kan ha overrasket mange.

Trenerskiftet skjedde merkelig nok etter seieren i kampen mot Orlęta Radzyń Podlaski. Selv om laget fra Krakow for øyeblikket ligger på 3. plass på tabellen, forventer Wieczysta-aktivistene mer. Med et slikt lag og slike fasiliteter, regner Wieczysta med en klar seier og opprykk på semiprofesjonelt nivå, fremfor en kamp til mål som endte uten hell forrige sesong.

Maciej Musiał tok over Wieczyczna-laget før starten av inneværende sesong. Av 8 spilte kamper scoret han hele poeng på 5 og tapte 3.

Valget av Musials etterfølger er veldig interessant. Sławomir Peszko, som inntil nylig spilte på banen for Wieczyna, ble annonsert som midlertidig trener. Hvem vet, hvis resultatene er gode, kan han få sjansen til å jobbe lenger med teamet til Wieczyńska.

Det var lite som tydet på at Sławomir Peszko ville få en slik jobb, ettersom han for tiden er sterkt involvert i Clout MMA, hvor for eksempel Tomasz Hajto kjempet. I mange sendinger nevner Peszko at han ikke er den siste med tilknytning til fotballen som vil dukke opp på gallaen.

Foto Mateusz Kaleta/https://sport.lovekrakow.pl/

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter arbeidet som er tilgjengelig på CKsport.pl. Klikk på lenken under og kjøp redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment