Home » Eneba presenterer: De beste spillene i 2021 esports house

Eneba presenterer: De beste spillene i 2021 esports house

by Thure Lindhardt

De beste spillene jeg noen gang har vist

Hitman III

Agent 47 fortsetter å reise verden rundt i den siste episoden av Hitman. Spillet vil ta spillere til den høyeste skyskraperen i verden og vandre i de forvirrende korridorene i Englands herskapshus. Allsidig spillmekanikk lar deg velge din foretrukne spillestil og utføre oppgaver på den måten som fungerer best for deg.

Kjøp Hitman III her – nuo 72,67

Resident Evil Village

Resident Evil-serien har alltid vært preget av blodtørstige elementer av skrekk og litt midlertidig, rammebrytende humor. Mens den sjette delen av serien fokuserer utelukkende på skrekk, kombinerer Village de beste elementene fra skrekk- og eventyrspill og tilbyr spillerne nok en uforglemmelig Resident Evil-opplevelse.

Besøk landsbyen her – nå 28.50

Små mareritt II

Kan skrekk være vakkert? Skaperne av Little Nightmares svarer – ja. Etter å ha skapt en verden av spektakulær skjønnhet, er det her de bor i marerittene til alle typer hår, der det er nødvendig ikke bare mot, men også logisk tenkning.

Vil du våge Ta tak i de små marerittene II her – nå 17.85

Mass Effect Legendary Edition

Sjarmen med spillet ligger i mekanikken til beslutninger og konsekvenser som lar spillere identifisere seg med hovedpersonen i spillet. Valgene dine kan avgjøre skjebnen til hele universet, og et mangfoldig team av karakterer vil hjelpe til med å redde det. Fra og med 2012 har Mass Effect blitt beskrevet som en av de beste sci-fi-trilogene og høydepunktet i Biowares karriere.

Redd galaksen her – nå 39,99 ja

Det krever to

Josef Fares nye prosjekt fanget umiddelbart spillernes hjerter og ble til og med en uoffisiell relasjonssimulator. Det oppmuntrer spillere til å jobbe sammen for å løse en rekke gåter som vil hjelpe karakterene i spillet med å sette sammen et smuldrende ekteskap. «It Takes Two» er en fantastisk opplevelse som utvikler samarbeidsevner og lærer deg ikke bare å lytte, men også å høre en du er glad i. Uansett, og tangoen danses i to.

Kjøp spillet her – kun € 29,45

De mest etterlengtede spillene

FIFA 22

I år er FIFA tilbake med en etterlengtet endring som vil merkes mest av nye generasjons konsolleiere. Oppdatert fysikk, omskrevet keepermekanikk, 4000 nye spilleranimasjoner og HyperMotion Teknologi vil bringe FIFA 22 ett skritt nærmere ekte fotball.

Kommando «FIFA 22«Allerede – fra 49.37

Far Cry 6

Ubisoft sier: «Far Cry 6 er det største og tilsynelatende vakreste friluftsspillet de noen gang har utviklet. Vel, hver verden trenger en helt. Utstyrt med et mangfoldig arsenal, forvandles spillet til en partisan som prøver å frigjøre hjemøya Yaros fra grepet til en despotisk diktator legemliggjort i Breaking Bad-stjernen Giancarlo Esposito.

Yaras utgivelse begynner 7. oktober. Far Cry 6. rekkefølge her

Battlefield 2024

Denne gangen lover EA massive kamper for 128 spillere, med individuelle spillmoduser som kombinerer alle tidligere deler av Battlefield-serien. Takket være portalene kan du se både andre verdenskrigskanoner og militært utstyr og rustninger i en futuristisk verden, og et dynamisk værsystem gjør hver kamp til en unik opplevelse.

Gjør deg klar til kamp her – nå 46,93

Farming Simulator 22

Oppdrettssimulatoren kommer tilbake med ny spillmekanikk og nytt innhold. Spillernes favoritt sesongmodifikasjon vil bli lagt til hovedspillet denne gangen. Det vil være forskjellige avlinger til forskjellige tider av året, høstet ved hjelp av nye dyrkingsteknikker som ennå ikke er i spillet.

Du kan forberede deg på innhøstingen her – bare 35

Vi ser frem til å prøve ut alle spillene i år. Og mens vi venter på dem, redder noen fortsatt galaksen og vandrer rundt i en forferdelig landsby, andre reiser verden rundt og prøver å begå et perfekt drap eller overleve det verste marerittet. Du kan prøve alt. Kom rundt Eneba.com og velg et spill til en lavere pris. Ikke vent, spillnøklene smelter raskt!


Produkttilbud er uforpliktende. Spillets laveste pris ble lagt til da artikkelen ble publisert.

You may also like

Leave a Comment