Home » Engcon lanserer 3. generasjons tiltrotator

Engcon lanserer 3. generasjons tiltrotator

by Peter Østbye

——————– VISE ——————–

Denne nye versjonen tilbyr fremskritt innen holdbarhet med intelligent teknologi som reduserer energiforbruket og er egnet for gravemaskinelektrifisering. Tredje generasjons tiltrotatorsystem vises for første gang på den norske varemessen Vei og Anlegg 11. – 13. mai for kommersialisering etter sommeren.

Engcon tiltrotatordynastiet fortsetter! Faktisk lanserer svensken en ny generasjon hvis teknologi er basert på nye typer ventiler kombinert med intelligent programvare som fungerer sammen med det lastfølende hydrauliske systemet til gravemaskinen.

Dette optimerer både tiltrotatorfunksjonene og gravemaskinens bevegelser, noe som resulterer i jevnere graving med større presisjon. Samtidig reduseres også slitasje på gravemaskinen og behovet for vedlikehold.


——————– VISE ——————–

Via en app muliggjør verktøyet også en høyere grad av tilpasning i form av utvidede muligheter, inkludert nettverksbasert fjerndiagnostikk og mobilstøtte.

I tillegg til energisparende teknologi inkluderer den nye serien EC-Oil, det automatiske hurtigkoblingssystemet som automatisk kobler tiltrotator og hydraulikk enkelt og greit uten at føreren trenger å forlate førerhuset.

«Denne tredje generasjonen vil være vårt førsteklasses tilbud, og gir operatøren den aller nyeste teknologien som standard samtidig som den drar nytte av en energioptimalisert bagger som er enda mykere å kjøre.»forklarte Stig Engström, leder for Engcon.

You may also like

Leave a Comment