Home » Erling Haaland har bestemt seg for ny klubb. Han burde følge i sin fars fotspor

Erling Haaland har bestemt seg for ny klubb. Han burde følge i sin fars fotspor

by Erlend Loe

Daily Mail-journalistene, som siterer kilder fra Tyskland, sa at Erling Haaland vil være Manchester City-spiller fra den nye sesongen. Vilkårene i kontrakten hans var i ferd med å bli enige, og de kommunale myndighetene hadde godkjent overføringsbeløpet. De engelske mesterne bør betale Borussia Dortmund 63 millioner pund, for det er klausulen til den 21 år gamle nordmannen.

Totalt, inkludert overgangskostnader, vil bonusen for spilleren og hans agent Mino Raioli, Manchester City, bruke rundt 100 millioner pund. Ifølge journalister gikk Pep Guardiola med på en slik utgift fordi kjøpet av spissen er hans prioritet.

Alf-Inge Haaland, Erlings far, spilte Man City tidligere. I årene 2000-2003 spilte han 43 kamper for denne klubben. Britiske medier hevder at den norske familien fortsatt er knyttet til de nåværende engelske mesterne, noe som påvirket 21-åringens avgjørelse.

Real Madrid, FC Barcelona og Paris-Saint-Germain var også i spill for Norge, men disse retningene skulle være mye mindre attraktive for Haaland.

Erling Haaland er en av de beste spissene i den yngre generasjonen. Dortmund scoret 80 mål på 79 kamper for Borussia, i løpet av karrieren scoret han 149 mål på 190 kamper.

You may also like

Leave a Comment