Home » Et spøkelse hjemsøkt huset? Elizabeth II kommer med en forferdelig uttalelse. Petraviča erotisk fotosession: TOP 10 mest leste underholdningsartikler

Et spøkelse hjemsøkt huset? Elizabeth II kommer med en forferdelig uttalelse. Petraviča erotisk fotosession: TOP 10 mest leste underholdningsartikler

by Connie Nielsen

Foto: LETA, SCANPIX, skjermbilde. Collage – la.lv

De siste timene av 2021 tikker – det er bare noen få dager igjen til 2022. Vi, la.lv-redaksjonen, har forsøkt året rundt ikke bare å holde dere orientert om hva som skjer i landet med siste nytt, men også å ikke glemme å underholde og glede dere, men noen ganger har vi også triste nyheter. tilbake om hva som skjer i kjendisenes liv.

Så, gjennom hele 2021, var disse 10 publikasjonene av størst interesse for dere, leserne, og disse artiklene er absolutt frontløpere i underholdningsområdet til portalen «la.lv» «cocktail».

1. «Det er som om det ikke mangler på problemer i regjeringen»: Uforklarlige særheter i leilighetene til den nye helseministeren Pavluts


14. januar 2021 skrev vi: En Twitter-kontobruker med kallenavnet Patrick Bateman la ut to bilder fra et nettintervju som viser den nye helseministeren Daniel Pavluts. Bak ham er en vegg med et uforklarlig kvinneansikt. Spøker det?

Politiker Daniels Pavļuts

Du kan lese alle artiklene Her.

2. «Hvis du ikke har en, har heller ikke jeg det» – Advokat og nestleder Ieva Brante lider nok et stort tap


Den 30. juli 2021 skrev vi: Advokaten og parlamentsmedlem i Riga bystyre, Ieva Brante, kunngjorde en trist nyhet på de sosiale nettverkene i går, 29. juli – kjæledyret hennes, en pundrušpica-hund ved navn Bū, gikk uventet inn i andre jaktområder .

Advokat og nestleder Ieva Brante

Artikkelen er leselig Her.

3. Dronning Elizabeth II, 95, avla et forferdelig vitnesbyrd


Den 3. november 2021 skrev vi: Dronningen av Storbritannia, dronning Elizabeth II, 95 år gammel, har ikke nektet – på Windsor Castle, som er nesten tusen år gammel, ser hun et spøkelse nå og da. Hun og søsteren Margaret så det for første gang som barn, men ifølge The Sun besøker de slottet fra tid til annen igjen om natten.

Dronning Elizabeth II av Storbritannia

Du kan lese artikkelen Her.

4. FOTO. Slutten på et eventyr? Megan Mark og prins Harry kunngjør uventet skilsmisse


1. april 2021, på spøkedagen, skrev vi: Det mest skandaløse paret i den britiske kongefamilien, prins Harry, barnebarnet til dronning Elizabeth II av Storbritannia og stjernen i kultserien «Genius in Suit» Megan Mark har 19. mai skiftet gifteringer i 2018.

Bryllupet til prins Harry og Megan Mark

Du kan lese artikkelen Her.

5. FOTO. Hva skjedde med hertuginne Cate Middleton? Folk over hele verden er begeistret


Den 29. november 2021 skrev vi: Et bilde laget av en italiensk kunstner som viser en rekke kjente kvinner, men ikke deres vanlige utseende, men ansiktene deres er dekket med blåmerker og friske arr forårsaket av sinne og forvirring … Det Følgende bilder finner du ved flere stopp for offentlig transport i Milano (Italia), samt i flere spanske byer. En av kvinnene hvis ansikter kan sees på en slik plakat er Kate Midltone, kona til den britiske prins William.

Prins William og kona Kate Midltone

Du kan lese artikkelen Her.

6. Magasin: Den tidligere TV-personligheten til kanalen LNT er blitt hjemløs? Ivo blir i trappeoppgangen


Den 28. september 2021 skrev vi: Høsten 2019 meldte nyhetsbyrået LETA at TV-kanalen LNT var nedlagt og at arbeidskontrakter med de fleste ansatte ikke ville bli fornyet. All Media Baltics, som har kjøpt opp TV-kanalen LNT og også driver TV3-kanalen, meldte at nyhetstjenestene var slått sammen og at deler av NT-innholdet var overført til TV3. Arbeidskontrakter med et stort antall TV-entusiaster ble imidlertid avviklet. LNT-programleder Ivo Goldmanis, som har jobbet på denne kanalen i mer enn 20 år, ble ikke lenger sett på TV-skjermer.

Les artikkelen Her.

7. FOTO. Politikeren Ramona Petraviča unnet seg en erotisk fotoseanse på sidene til et herreblad


Den 25. november 2021 skrev vi: Politiker, tidligere sosialminister Ramona Petraviča deltok i en erotisk fotoseanse i det aktuelle magasinet «Klubs». Hun innrømmet til utgaven av Private Life at antall år ikke er i et visst område, men hvordan du føler deg. Derfor oppfordrer hun andre kvinner til å stole på hverandre også!

Politiker Ramona Petraviča

Du kan lese artikkelen Her.

8. VIDEO. Gobzem sier president Egil Levit har en favoritt som han nylig ansatt

Politiker og advokat Aldis Gobzems


Den 6. august 2021 skrev vi: Fredag ​​morgen Saeima-parlamentsmedlem Aldis Gobzems, som samlet minst 1000 mennesker i Riga onsdag for å protestere mot «tvangsvaksinasjonen» og som statspolitiet i går satte i gang en administrativ lovbrudd på grunn av en uautorisert protest Han sendte ut en ny appell og kunngjorde at landets president, Egils Levits, var en favoritt.

Du kan lese artikkelen Her.

9. VIDEO. Har den populære musikeren Lauris Reinik en datter?


23. oktober 2021 skrev vi: Etter at influenceren Laurlācis eller Laura Ķīse hadde fullført dagens oppgaver «Fire på én koffert» i Napoli, Italia, bestemte de seg for å søke underholdning utenfor kretsen av innenlandsreisende og å bruke verden. populær dating-app «Tinder» for å finne ut hvordan du dater en av lokalbefolkningen.

Les artikkelen her.

10. VIDEO. Musikeren Lauris Reinikis rødmer på grunn av poeten Magone Šutoviene: «Det er det! Jeg ville sette en pose poteter på hodet mitt … «


19. september 2021 skrev vi: Under en tur til Hellas for showet «Fire i en koffert», var poeten Magone Šutovienė sammen på den tredje av de fire slitne dagene med misnøye og erting av restaurantsjefen «Hercogs» – hun bestemte seg til slutt for ikke å tie. Magone bestemte seg for å starte den skjebnesvangre samtalen ved frokostbordet.

Les artikkelen Her.

Musiker og TV-personlighet Lauris Reiniks

fag

You may also like

Leave a Comment