Home » Etter rekonstruksjon og modernisering tar sykehuset i Pionki igjen imot pasienter – nyheter

Etter rekonstruksjon og modernisering tar sykehuset i Pionki igjen imot pasienter – nyheter

by Gunnar Garfors

Etter rekonstruksjon og modernisering tar sykehuset i Pionki igjen imot pasienter

Onsdag fant den seremonielle idriftsettelse av det uavhengige offentlige komplekset av helsefasiliteter sted i Pionki med deltagelse av statsminister Mateusz Morawiecki. Lech og Maria Kaczyński. Kostnaden for prosjektet er hundre millioner zloty. Nesten halvparten av pengene kom fra statsbudsjettet.

Den er hundre år gammel, men i dag er den en av de mest moderne i Polen. Etter rekonstruksjon og modernisering tar sykehuset i Pionki igjen imot pasienter.

Anlegget ble i dag besøkt av statsminister Mateusz Morawiecki. Kostnaden for prosjektet er hundre millioner zloty. Nesten halvparten av pengene kom fra statsbudsjettet.

Ifølge regjeringssjefen viser slike investeringer reelle endringer i helsevesenet.

Nye rom, nytt, ultramoderne utstyr i henhold til europeiske standarder. Og til og med over den standarden – sa Mateusz Morawiecki.


En felles adresse

Modernisering av sykehus handler ikke bare om nye vegger og nytt utstyr. Radom Staroste Waldemar Trelka minner om at dette også er en vanlig adresse.

Det var fem bygninger og tre adresser. Dette førte også til enorme kostnader, da disse fem byggene og tre adressene ikke representerte en optimal idé for arbeidskulturen. Denne arbeidskulturen og effektiviteten var langt fra ideell – forklarer Trelka.


Beslutningen om å starte en sykehusinvestering i Pionki ble tatt for fire år siden.

Les også: Etterforskning fra statsadvokatembetet etter en småflyulykke i Białobrzegi. Piloten er død

You may also like

Leave a Comment