Home » Eurovision 2022. Dette er konkurransens største mysterium! Hvem er representantene for Norge? :: Magasin :: RMF FM

Eurovision 2022. Dette er konkurransens største mysterium! Hvem er representantene for Norge? :: Magasin :: RMF FM

by Gabriel Scott

Subwoolfer-bandet er det største mysteriet i årets Eurovision. Hvem er representantene for Norge på scenen med de ulvehodemaskene? La oss sjekke seernes mistanker.

Foto: Eurowizja / pressemateriell

Tirsdag 10. mai 2022 første pina 66. Eurovision Song Contest. 17 landslag stilte opp på scenen. Juryen og publikum valgte ut ti av dem for opprykk til Grand Finau. Hun var blant finalistene Norgesom representerer det mystiske bandet i år Subwoofere. Konkurransefans prøver fortsatt å spille ut personlighetene til gruppemedlemmene. Hvem er du?

Eurovision 2022. Subwoolfer – bandets historie

Identiteten til musikerne i Subwoolfer-bandet er det største mysteriet under årets Eurovision. Hvem er artistene som representerer nordmenn? På arrangementets offisielle nettside kan vi få vite at formasjonen ble opprettet keith, Jim og DJ Astronaut. Deres fiktive historie skulle begynne på månen for 4,5 milliarder år siden, da Keith og Jim satte ut for å erobre musikkscenen på hver planet. Angivelig 20. juli 1969 De møtte en profet som het Neilsom hadde lovet å komme tilbake for å hjelpe dem med å blomstre på hjemmeplaneten deres. Profeten ville aldri komme tilbake, men Keith og Jim har siden funnet henne DJ Astronautsom de satte ut for å erobre Eurovision-scenen med:

Bevæpnet med den største sangen som finnes, Give That Wolf A Banana, kom de til jorden for å kreve sin musikalske trone ved å opptre på den viktigste og mest prestisjefylte musikkbegivenheten i verdenshistorien: Eurovision Song Contest 2022 – leser vi på den offisielle nettsiden til arrangementet.

Eurovision 2022. Subwoofere – hvem er de?


Subwoofere vinner Melodi Grand Prix 2022, det vil si de norske kvalifiseringsrundene til konkurransen. Dermed oppfyller gruppen delvis drømmen sin, ettersom de er offisielle representanter for Norge ved den 66. Eurovision Song Contest. Til i dag forblir den personlige informasjonen til medlemmene skjulte hemmeligheter. Mange spekulerer imidlertid i at formasjonen danner en duo Ylvis, som ga ut en hit fra 2013 med tittelen Der Fuchs (What Does the Fox Say?)». Andre navn er også mistenkelig nevnt: Gaute Ormasen, Ben Adams og Eric og Kris. Så langt er ingen av disse antakelsene offisielt bekreftet. Vi må derfor stole på at medlemmene av Subwoolfer avslører sine egne personligheter. Kanskje jeg får muligheten til det i finalen i konkurransen?

Eurovision 2022. Flott finale – hvor og når ser du på?


Grand Finn av den 66. Eurovision Song Contest i Torino er berammet til lørdag kveld. Det er det da vi vil kjenne årets vinner. Tjue finalister deltok i konkurransen, som ble plukket ut i to finner. Dessuten vil de fem store landslagene opptre på scenen og automatisk gå videre til finalen: Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, samt fjorårets vinnere og vertslandet – Italia.

Eurovision 2022. Frankrike vil tenne scenen i Torino! Har du en sjanse til å vinne?

Den første Eurovision 2022-finnen, der Frankrike presenterte seg, ligger bak oss. Fremførelsen av denne representasjonen varmer opp scenene i Torino. Hvem er representantene for dette landet og har de en sjanse til å vinne?

You may also like

Leave a Comment