Home » Facebook og Instagram er nede over hele verden, og Googles problemer har begynt

Facebook og Instagram er nede over hele verden, og Googles problemer har begynt

by Thure Lindhardt

Sider åpnes ikke når du kobler til disse gadgetene. Som kan sees på nettsiden downdetektor.com, ble de fleste forstyrrelsene registrert etter 18 timer. Messenger-dingsen fungerer heller ikke.

Rundt 19.00 krasjet også Googles nettleseraktivitet. Det er også rapportert downdetektor.com.

Deretter ble rapportene om funksjonsfeil redusert, men de sosiale nettverkene ble avbrutt.

Facebook, som kobles til via nettleserne Google Chrome og Microsoft Edge, fungerte fortsatt ikke i løpet av natten fra mandag til tirsdag rundt klokken 12.50 litauisk tid.

Når nettleseren prøver å koble til Instagram, vises på skjermen 5xx serverfeil Symbol.

Som portalen melderKanten«, Det er sannsynlig at problemet med Domain Name System for Facebook og andre relaterte produkter, DNS (Domenenavn system – Engelsk).

Så lenge dette er den lengste forstyrrelsen av Facebooks produkter i historien, antas det å vare mer enn fire timer globalt.

I den anledning delte Twitter (Twitter, selvfølgelig) en ironisk melding: «Hei, bokstavelig talt alle sammen».

Hvordan rapportere feil på nettstedet downdetektor.com, så en plutselig økning på mindre enn en halv time «Facebook» Feilrater over hele verden. Facebook har vært nede i mer enn tre timer.

Brukere over hele verden rapporterer ikke bare Instagram, Facebook, men også WhatsApp, Google Play Store-appen.Google-feil

Lik nyhetsportalen «UavhengigDet største problemet er appene fra Facebook, Instagram, WhatsApp og selvfølgelig Facebook selv. Andre Facebook-produksjonsaktiviteter som Facebook Workplace ble også avbrutt.

Andy Stone, en talsperson for Facebook, ba om unnskyldning for de tekniske feilene på Twitter, men sa ikke når problemene ville være løst: «Vi vet at noen brukere har problemer med å koble til gadgetene våre og andre produkter. Vi jobber hardt for å få ting tilbake til det normale så snart som mulig, og vi beklager ulempene dette medfører.»

Besøkende ser en melding på enhetens skjerm om at nettleseren deres ikke kan koble til nettstedet for å få tilgang til Facebook. WhatsApp og Instagram fungerte, men viste ikke den nyeste informasjonen. Brukere kan heller ikke skrive, sende eller motta meldinger.

Spesielt den første halvtimen siden starten av Facebook-avbruddet, alene på siden downdetektor.com mer enn 80 tusen meldinger. Antallet deres steg raskt.


Facebook-avbrudd

Facebook-avbrudd

Ifølge The Independent, som tidligere Facebook-avbrudd har vist, er alle selskapets digitale produkter forstyrret. I tillegg snakker og kommuniserer selskapet lite om sine problemer, selv med store tekniske vanskeligheter. Når problemene er løst, er selskapet motvillige til å snakke om dem.


Facebook-avbrudd

Facebook-avbrudd

Tilbake i 2019 ble Mark Zuckerberg, grunnleggeren av Facebook, lagt ut på The Verge. Ifølge ham er slike forstyrrelser «seriøse saker» og tvinger forbrukere til å dra nytte av konkurrerende sosiale nettverksplattformer.

Dessverre er det vanskelig og noen ganger umulig å vinne tilbake forbrukere etter slike saker.

Sannsynligvis er både problemene du møter og løsningene deres en verdifull og kostbar forretningshemmelighet. For eksempel, etter at selskapet hadde et av sine største tekniske problemer i 2019, opplyste Facebook-rapporten bare at det var et «problem» med «rutinevedlikehold».

Forstyrrelsene, som begynte 4. oktober, er rapportert fra alle kontinenter i verden, fra USA til Sentral-Asia og Australia.

Fylling.

Det er strengt forbudt å bruke informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, i media eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og dersom samtykke er innhentet, må DELFI oppgis som kilde.

You may also like

Leave a Comment