Home » filmet tolv spillere som hadde en nattlig orgie på stadion

filmet tolv spillere som hadde en nattlig orgie på stadion

by Thure Lindhardt

Det skjer tydeligvis ingenting i SK Brann-klubben. Som det siste norske førstedivisjonslaget må klubben nå takle en krisesituasjon etter at tolv av spillerne ble overrasket i en nattlig orgie med syv kvinner på stadion. som fra lokalmediet Bergens Tidende. avslørt.

Lagkameratene som hadde gått til middag i restauranten forlenget kvelden på et utested før de diskret gikk inn på Brann stadion til klokken 05.00. Diskret eller nesten … Hvis spillerne hadde sørget for å la mobiltelefonene ligge utenfor innhegningen for ikke å etterlate seg noen videobevis, tok stadionkameraene opp alt.

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke godtok sporerne.

Klikk på » Jeg antar «, plotterne lagres og du kan se innholdet .

Klikk på «Jeg aksepterer alle sporstoffer»autorisere deponering av sporstoffer for lagring av dataene dine på våre nettsider og applikasjoner for personlig tilpasning og målrettet annonsering.

Du har muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst.
Administrer valgene mine


Reaksjonen fra klubben lot ikke vente på seg. Administrerende direktør Vibeke Johannesen skjelte ut spillerne hennes: «Det tillot ikke klubben. De drakk alkohol, dro på stadion og feiret. Det er veldig alvorlig.» Før han hevder sitt ønske om å sanksjonere de berørte. Det er en underdrivelse å si at SK Brann ikke trengte det.

You may also like

Leave a Comment