Home » FlixBus åpner første linje fra Polen til Norge

FlixBus åpner første linje fra Polen til Norge

by Peter Østbye

Den nye linjen til Oslo er en annen, andre FlixBus-forbindelse med fergeoverfart inkludert i billettprisen. Den første har kjørt siden 27. juli på ruten fra Warszawa til den finske byen Vaasa. På ruten til Finland foregår fergeoverfarten mellom Tallinn og Helsinki.

FlixBus fra Polen til Norge

Fra Polen kan du nå Norge på mindre enn 24 timer med FlixBus-busser og en Stena Line-ferge. Første kurs på denne ruten starter 3. august. Starter du reisen i Gdynia vil reisen til Oslo ta under 24 timer, mens den totale reisetiden fra første stopp i Polen er rundt 32 timer. Reisetidene kan variere noe avhengig av ukedag. Linjen vil operere 7 dager i uken i begge retninger hele året.

Fra Krakow til Oslo med én billett

Linje N1202 starter fra MDA busstasjon i Krakow. De nærmeste stasjonene i Polen er Katowice, Łódź, Ciechocinek, Toruń, Grudziądz, Danzig, Sopot, Gdynia. Fra Gdynia til Karlskrona dekker passasjerene deretter sjødelen om bord på en overnattingsferge. I Sverige stopper busser i Växjö, Värnamo, Jönköping, Borås, Gøteborg-Landvetter flyplass og Gøteborg. Siste stopp på denne banen er hovedstaden i Norge – Oslo.

– Takket være samarbeidet med Stena Line tilbyr FlixBus muligheten for en enkel og komfortabel reise fra Polen direkte til de skandinaviske landene, via Sverige til Norge. Dette er en stor bekvemmelighet for passasjerer fordi når de bestiller en reise på FlixBus-nettstedet eller mobilapplikasjonen, kan de dekke hele ruten med én billett uten å måtte reservere en egen fergeoverfart. I tillegg inkluderer prisen på kurset også et sete i kabinen – sier Michał Leman, administrerende direktør for FlixBus i Polen, Ukraina og de baltiske landene.

En ekstra online innsjekking er nødvendig før du reiser på denne ruten. For å garantere passasjerene plass i kabinen under fergeoverfarten, må de fylle ut skjemaet mottatt i e-posten ved bestilling inntil 72 timer før avgang.

FlixBus. Internasjonale samtaler

Norge er det sjette landet lagt til FlixBus-nettverket i år, tilgjengelig direkte fra Polen. Dette er også foreløpig det tredje skandinaviske landet som tilbys – grønne busser har tidligere reist til Danmark og Sverige. Takket være denne utvidelsen kan reisende fra Polen direkte nå opptil 22 europeiske land. I tillegg til FlixBus busstjenester tilgjengelig i Skandinavia, kan du også bruke FlixTrain-tjenester i Sverige. Dette er det andre landet ved siden av Tyskland med Flix planoverganger.

Den nyåpnede linjen er den tredje som forbinder Polen med Skandinavia. Passasjerer som reiser fra Polen vil også finne to andre ruter til denne regionen på FlixBus sitt tilbud:

N1376: Krakow – Katowice – Wroclaw – København – Malmö

N150: Medyka – Rzeszów – Kraków – Katowice – Wroclaw – Berlin – Aarhus – Aalborg

Fra nå av kan FlixBus-ruter fra Polen nå alle skandinaviske land.

You may also like

Leave a Comment