Home » FlixBus skal forbinde Krakow med Oslo. En fergetur er inkludert i billettprisen

FlixBus skal forbinde Krakow med Oslo. En fergetur er inkludert i billettprisen

by Catherine Monroe

Linje N1202 starter fra MDA busstasjon i Krakow. De nærmeste stasjonene i Polen er Katowice, Łódź, Ciechocinek, Toruń, Grudziądz, Danzig, Sopot, Gdynia. Fra Gdynia til Karlskrona dekker passasjerene deretter sjødelen om bord på en overnattingsferge. I Sverige stopper busser i Växjö, Värnamo, Jönköping, Borås, Gøteborg-Landvetter flyplass og Gøteborg. Siste stopp på denne banen er hovedstaden i Norge – Oslo.

Den totale reisetiden fra første stopp i Polen er omtrent 32 timer. Reisetidene kan variere noe avhengig av ukedag. Linjen skal operere syv dager i uken i begge retninger hele året.

Takket være samarbeidet med Stena Line tilbyr FlixBus muligheten for en enkel og komfortabel reise fra Polen direkte til de skandinaviske landene, via Sverige til Norge – forsikrer Michał Leman, direktør for FlixBus i Polen, Ukraina og de baltiske landene, sitert i kunngjøringen. . – Dette er en stor bekvemmelighet for passasjerer, fordi når de bestiller en reise på FlixBus-nettstedet eller mobilapplikasjonen, kan de dekke hele ruten med én billett uten å måtte reservere en egen fergeoverfart. I tillegg inkluderer kursprisen også plass på hytta.

En ekstra online innsjekking er nødvendig før du reiser på denne ruten. For å sikre deg plass i lugar på fergen må du fylle ut skjema mottatt ved bestilling inntil 72 timer før avgang.

Forbindelsen med Oslo er den andre FlixBus-forbindelsen med fergeoverfart inkludert i billettprisen. Den første av disse fra 27. juli dekker ruten fra Warszawa til den finske byen Vaasa. På ruten til Finland foregår fergeoverfarten mellom Tallinn og Helsinki.

You may also like

Leave a Comment