Home » Football Manager videospill for å legge til kvinnelige lag

Football Manager videospill for å legge til kvinnelige lag

by Thure Lindhardt

Fotball for kvinner vil inkludere det berømte Football Manager-spillet. For å bidra til å utvikle denne sporten, tar FM opp et stort problem som vil ta flere års arbeid. Det er derfor ikke kunngjort noen dato for denne endringen.

«Vi ønsker å delta i denne prosessen og oppleve kvinnefotball i øyehøyde. (…) Vi vil gjøre alt vi kan for å løfte kvinnefotballen til den plassen den fortjener. Stemmen vår teller og vi vil bruke den av en rettferdig grunn . » Med kvinnefotballen i utvikling og nå er det en reell etterspørsel, bestemte Miles Jacobson, skaperen av Football Manager, seg for å introdusere kvinnelag i spillet sitt, ved å velge mellom et herre- eller et damelag.

Men vi må fortsatt være tålmodige. Veldig, veldig tålmodig. Fordi å bygge en komplett database krever kolossalt arbeid (det tok 28 år å bygge den for øyeblikket tilgjengelige!). «Denne operasjonen vil koste millioner» og «den kortsiktige avkastningen vil være beskjeden», bemerker briten, som likevel har stor tro på prosjektet sitt. Og detaljert på nettsiden hans.

Hvordan håndtere graviditet og menstruasjonssyklus

Først og fremst er det egenskapene til spillerne. «For eksempel har vi allerede kvinnelige gamermodeller, men foreløpig er de bare ansatte (ganske enkle modeller som bare trenger et begrenset antall animasjoner), sier FM. Tusenvis av «motion capture»-animasjoner for spillerne våre, men når du bruker dem på kvinnelige spillere … um … beveger de seg litt som cowboyer. Proporsjonene er forskjellige, det samme er beinstrukturen … Vi har ikke noe annet valg enn å ta alt tilbake og lage nye data. «

Football Manager må også jobbe mye med overgangssystemet, som skiller seg fra menns. Ditto for reglene. Og så er det alle disse mangfoldige og varierte og så langt ubesvarte spørsmålene: «På hvilket detaljnivå starter vi? Det har vært mange studier av virkningen av menstruasjonssyklusen på trening og skader, men hvordan inkludere dem uten stor innvirkning på «spillet? Og på spørsmålet om graviditet? Trenger vi 3D-modeller for hver fase i teamet eller arbeidsstyrken under graviditeten? ”Med oversettelsen til mer enn 19 språk er prosjektet rett og slett faraonisk. Av denne grunn annonserer ikke FM foreløpig en dato for en første utgave av kvinnefotball.

You may also like

Leave a Comment