Home » Fortnite «rekrutterer» Neymar (PSG) – Teamet

Fortnite «rekrutterer» Neymar (PSG) – Teamet

by Thure Lindhardt

Etter at Fortnite «rekrutterte» rapperen Travis Scott i fjor, har Fortnite fortsatt overgangsvinduet sitt siden han tiltrakk PSG-spissen Neymar. Dette vellykkede videospillet har til hensikt å multiplisere partnerskap innen sport mellom 2021 og 2022 for å berike universet. Et år fullt av ledende konkurranser ved EM, Copa America og OL i Tokyo.

«Sport har en stor plass i livene til våre spillere, det er veldig viktig for oss å ha en sportsrepresentant i spillet.»sa AFP Nate Nanzer, leder for globale partnerskap ved Epic Games, utgiveren av Fortnite.

En karakter fra spillet

For å starte kapittel 2 av sesong 6 av hitspillet – oppdatert med nye universer, utstyr og spillmoduser – vil Epic Games gi sine 350 millioner brukere muligheten til å «Låse opp» avataren til Neymar og legemliggjør den brasilianske nummer 10 i spillet.

«Akkurat som i Fortnite kan du spille som Batman, Deadpool, Iron Man eller noen ikoniske helter fra filmer, bøker og TV, kan du nå spille med en av de største fotballspillerne i verden.», forklarer Mr. Nanzer.

For Epic Games, hvem som helst «Sett baren veldig høyt» samarbeide med Neymar i hans valg av Fortnite sportsmuse «Gir mening». Fremfor alt er Neymar en fan av videospill som sender spillene hans direkte på Twitch-plattformen «En av de mest fulgte personlighetene på Instagram» med nesten 150 millioner abonnenter, minnes Nate Nanzer. «Fotball er strategisk veldig viktig for oss fordi vi er et globalt spill med en enorm spillerbase i Brasil, i Europa, hvor fotball ikke bare er en sport, men en livsstil.», han legger til.

Fotballdrakter som antrekk

Etter at Fortnite signerte et samarbeid med den profesjonelle amerikanske fotballigaen i NFL i slutten av 2018, akselererte Fortnite fotballen tidlig i januar 2021 ved å tilby spillerne muligheten til å kjøpe antrekk («Skins») i fargene til 23 klubber som Manchester City, Juventus eller AC Milan.

«Hvis du er en stor fotballfan, akkurat som i det virkelige liv i Fortnite, kan du vise din støtte til laget ditt ved å gå ut i gatene iført en skjorte i PSG-fargene.», understreker Nanzer.

I følge spesialistselskapet SuperData genererte Fortnite en omsetning på 1,8 milliarder amerikanske dollar i 2019. Rekrutteringen av nye sportsikoner for å holde spillet attraktivt er langt fra over, ifølge lederen av Epic Games: «Jeg tror vi absolutt ikke er ferdige med Neymar ennå. «

You may also like

Leave a Comment