Home » Galskap i Norge. Landet gikk tom for Pika Nona-klokker på grunn av Haaland

Galskap i Norge. Landet gikk tom for Pika Nona-klokker på grunn av Haaland

by Catherine Monroe

Erling Haaland er en av de største stjernene i verden Fotball. Spissen har spilt 15 kamper denne sesongen Manchester Cityhan scoret 22 mål. Fotballspilleren er et idol for den norske ungdommen, som ikke bare ønsker å være som ham på banen, men også når det gjelder garderobe. 22-åringens fascinasjon for klokker gikk ikke ubemerket hen hos landsmenn.

se videoen
«Robert hadde det vanskelig. Ingen ser på det utenfor Europa.»

Klokker er sjeldne i Norge. Alt på grunn av Erling Haaland

Ifølge NRK fjernsyn er den norske ungdommen ikke bare gal etter Erling Haaland, men også etter klokkene hans. Luksuskronometre var de mest solgte varene i mai, da de ble kjøpt som belønning for godt av nyere videregående skoler Resultater på studentereksamen. Klokkene solgte så godt at de nå trolig fases ut til jul.

– Norge har bare fem millioner innbyggere, så det er lite og derfor fikk vi alltid et lite beløp, men det var nok. Våre lagre er tomme i år, sier Halvor Bjerke, leder for en av Norges største klokkekjeder, i et intervju med PAP. I tillegg argumenterer Bjerke for at selskapet nå vil kunne selge like mange Rolex-klokker på en uke som det gjorde et år tidligere.

For mer lignende innhold, gå til Hjemmesiden til Gazeta.pl

NRK fjernsyn husket også uttalelsen fra en klokkebutikkeier i Trondheim, som sa: «Vi er lei av å forklare at ventetiden på en klokke er flere eller til og med flere måneder.» Rolex-klokker sies å være de mest ettertraktede av kjøpere i Norge. Erling Haaland ble nylig ambassadør for Breitling, som har laget luksusklokker siden 1884.

Erling Haaland, som forlater Borussia Dortmund for Manchester City, tok farvel med alle kameratene på en spesiell måte. Nordmannen overrakte lagkameratene sine Rolex Submariners verdt rundt 15.000 euro og Omega-klokker verdt rundt 5.000 euro til resten av klubbstaben. Haalands gest og lidenskap for klokker imponerte så landsmennene hans at de nesten umiddelbart ville ha lignende på hendene.

Foruten klokker selger Norges landslagstrøyer med Erling Haalands navn på baksiden godt. NRK fjernsyn siterte presidentens uttalelse tilhenger Lars Olav Karlsen, som mente 110 euro for en skjorte var en for høy pris: «Prisen er for høy og foreldrene har økonomiske problemer fordi barna vokser opp så fort og skjorten som er kjøpt i år passer ikke lenger neste år. Ifølge NRK var Haalands Manchester City-drakter allerede mangelvare i landet i august.

You may also like

Leave a Comment