Home » Gode ​​nyheter før starten av Nizhny Tagil-hoppene. Det burde ikke være noen overraskelser

Gode ​​nyheter før starten av Nizhny Tagil-hoppene. Det burde ikke være noen overraskelser

by Thure Lindhardt

Den nye hopp-VM-sesongen starter i helgen fra 19.-20. november i Nizhny Tagil. Hopperne konkurrerer i to individuelle konkurranser. I fjor ble begge konkurransene i Russland vunnet av Halvor Egner Granerud fra Norge, som til slutt vant krystallkulen.

Se videoen
«Forskjellen mellom forespørsel og tilbud er flytende»

Hopplegenden ombestemmer seg. «Jeg tillater meg ikke å tenke på det»

Gode ​​prognoser for åpningen av verdenscuppen i hopp. Arrangørene vil unngå problemer

Fansen venter spent på neste hoppsesong, så den første helgen i russebakkene blir helt sikkert veldig populær. Dessverre, på grunn av værforhold, er konkurranser som spilles i Russland ofte veldig lotteri som kan forstyrre turneringen.

Mer sportsinnhold finner du på Gazeta.pl

Heldigvis for hoppfansen og arrangørene er prognosene for helgen 19.-20. November denne gangen veldig optimistisk. Fredag ​​sies Nizhny Tagil å være bitter frost på opptil -11 grader Celsius. Senere bør imidlertid temperaturen stige daglig. På lørdag skal termometre vise -5 grader, søndag til og med -3 grader. Det viktigste er imidlertid vinden, som skal ha lite kraft og ikke skal forstyrre konkurransen. Vindkastene bør nå maksimalt 3 m/s.

Det er imidlertid et annet problem for fans som ønsker å se den første konkurransen i den nye sesongen direkte. På grunn av koronaviruspandemien, som er utbredt i Russland, kan bare 500 fans besøke hoppbakken.

Kinesiske medier skjuler informasjon om en polsk akeulykkeTyskland slår kinesiske myndigheter etter den polske ulykken. Informasjon forsvinner fra nettet

Denne sesongen sendes skihopp på Eurosport og på TVN på åpen fjernsyn. Dette er en stor endring fordi verdenscupkonkurransen i mange år kunne følges på polsk TV.

You may also like

Leave a Comment