Home » Granerud reagerer på Kubackis inntreden. Fantastiske ord fra en nordmann

Granerud reagerer på Kubackis inntreden. Fantastiske ord fra en nordmann

by Catherine Monroe

På fredag ​​ettermiddag brakte Dawid Kubacki fansen fantastiske nyheter og informerte om det hans kone Marta ble skrevet ut fra sykehuset. Skihopperen takket samtidig igjen for støtten.

«Vi kom hjem i dag, og jeg kan trygt si at det var et mirakel utført av leger, sykepleiere og fysioterapeuter. Takk for alle bønner, gode tanker, oppmuntrende ord. Vi vil fortsatt trenge dem fordi Marta skal starte intensiv rehabilitering og jeg vil lære en ny virkelighet», leser vi.

Tusenvis av fans, inkludert idrettsutøvere, svarte på innlegget på Instagram. «Med kjærlighet, tro og tillit er alt mulig», skrev den tidligere østerrikske skihopperen Gregor Schlierenzauer. «God helse til deg» – la Anita Włodarczyk til. «Veldig gode nyheter. Jeg ønsker deg alt godt for rehaben din» – leser vi i kommentaren til en annen østerriksk hopper, Daniel Huber.

Halvor Egner Granerud kommenterte Dawid Kubackis innlegg

Blant bidragene kunne det ikke mangle nyheter Halvor Egner Granerud. Nordmannen, som kjempet harde kamper med Dawid Kubacki midt i forrige sesong, ønsket ham lykke til.

«Gode nyheter! Jeg ønsker deg en lang reise hjem og lykke til», skrev han.

Husk at i andre halvdel av mars Martha Kubacka Hun ble innlagt på sykehus av hjerteårsaker og legene kjempet for livet hennes. På grunn av situasjonen trakk konkurrenten fra Nowy Targ seg på slutten av verdenscupen.
Vi takker hele personalet ved Silesian Center for Heart Diseases i Zabrze. Dere er et lag som fortjener å vinne Nations Cup! Det viser seg at nesten alle av oss kjenner noen med en cardioverter-defibrillator, vanligvis kjent som en pacemaker. Med en slik person vil jeg dele et liv, et andre liv

RadioZET.pl

You may also like

Leave a Comment