Home » Starten i Chorzów er spesielt viktig for den olympiske mesteren fra Tokyo

Starten i Chorzów er spesielt viktig for den olympiske mesteren fra Tokyo

by Erlend Loe

Den olympiske 1500-meteren Jakob Ingebrigtsen skal kun konkurrere i fire av de 12 Diamond League-stevnene i forkant av friidretts-VM i Budapest (18.-28. august). Den siste konkurransen før verdensmesterskapet vil finne sted i Chorzów.

– Jakob drar senere på treningsleir i spanske Sierra Nevada i en måned, hvorfra han flyr til Budapest. VM-forberedelsene går foreløpig etter planen, alle fire starter før det går på 1.500 meter – sa løpersjef Daniel Wessfeldt.

SE OGSÅ: Vi kjenner de første stjernene som skal opptre på Irena Szewińska-monumentet! Olympiske mestere kommer til Bydgoszcz

Han presenterte også startplanen sin før verdenscupen. Dette er kampene 28. mai i Rabat, 15. juni i Oslo, 30. juni i Lausanne og 16. juli i Chorzów, siste test før VM og derfor spesielt viktig før trening i Spania.

Den 22 år gamle nordmannen vant OL-gull på 1500 meter i Tokyo. Ved verdensmesterskapet vant han gull på 5000 meter og sølv på 1500 meter. Han har også fire gullmedaljer i EM på 1500 og 5000 meter, og fem gull og én sølvmedalje i innendørs-EM.

OL, PA

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment