Home » Grav spyttet. Mindre trafikk etter at kanalen åpnet to måneder etter åpning

Grav spyttet. Mindre trafikk etter at kanalen åpnet to måneder etter åpning

by Gunnar Garfors

Kaptein i New World Port Capt. Life Paweł Perkowski sa at siden åpningen av skipskanalen har nesten 400 skip, for det meste turister, blitt slynget gjennom Vistula Spit. Vistula Spit-grøften er en av flaggskipinvesteringene til United Right-regjeringen.

Disse var f.eks. Skip som fører flaggene til: tyske, franske, svenske, norske og selvfølgelig turistskip som fører polsk flagg. De fleste av dem anga havnen i Elbląg som destinasjon – rundt 30 %, Krynica Morska – rundt 15 %, Górki Zachodnie og havnen i Gdańsk – rundt 10 %. – nevner Perkowski i et intervju med PAP

Kapteinen påpekte at trafikken på farleden gjennom Vistula Spit for tiden er noe lavere enn rett etter åpningen.

Resten av artikkelen under videoen

Se også: Leszek Miller om å grave spyttet: For øyeblikket er det en grøft som brukes av kajakker

Perkowski forklarer det Dette er av to grunner. For det første er turistsesongen i bunn og grunn over.

I tillegg utføres mudrings- og konstruksjonsarbeider på Vistula-lagunen, på Elbląg-elven, i Elbląg-havnen og på ruten som forbinder havnen Nowy Świat med farvannet under jurisdiksjonen til Elbląg-havnemesterkontoret.

Derfor oppstår det regelmessig visse vanskeligheter, navigasjonsadvarsler eller ofte umuligheten av å bruke visse deler av ruten. På grunn av dette er trafikken litt mindre, men det skjer fortsatt – understreket kaptein Perkowski.

Turister deler seg over Vistula Spit-grøften

En grøft gjennom Vistula Spit trakk turister lørdag ettermiddag. Som Mr. Robert, som kom for å grave fra Milanówek nær Warszawa, fortalte PAP, er dette en stor investering som vil tjene generasjoner. Han la til at det er fint at det er skapt noe for folk, at man kan komme hit og i det minste gå en tur.

«Det virker for meg som om grøfta brukes av yachter, småbåter og kanoer, men jeg tviler på bevegelsen til større skip på dette stedet. Jeg tror at det vil være en av turistattraksjonene på Vistula Spit» – fortalte kvinnen PAP.

Vurder kvaliteten på artikkelen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

Kilde:

MOS

You may also like

Leave a Comment