Home » Integrering av IT-systemer er avgjørende for en vellykket digital transformasjon

Integrering av IT-systemer er avgjørende for en vellykket digital transformasjon

by Peter Østbye

I en gjennomsnittlig organisasjon må en mellomansatt være i stand til å betjene flere eller til og med et dusin forskjellige systemer, for eksempel informasjonsportaler, økonomi- og regnskapssystemer, feriebaser, opplæringsplattformer eller utgiftsrapporteringsapplikasjoner. Disse systemene er ikke integrert med hverandre, og hvis de er det, er de inkonsekvente. En forretningsprosess som involverer mer enn én organisasjonsenhet er ikke sammenhengende, den krever ofte e-postutveksling og godkjenning, tilleggsskjemaer i PDF, Word, Excel eller PPT. Denne syklusen gir ikke en måte å rapportere antall transaksjoner, feilfrekvens og gjenforsøk på. Alt reduserer den generelle medarbeidertilfredsheten og organisatorisk effektivitet.

Hos Deloitte hjelper vi kunder med å løse sine forretningsutfordringer og hjelper bedrifter å operere mer effektivt og fleksibelt samtidig som kostnadene reduseres. Vi forstår at fremtiden bør bety mer effektivitet uten å overkomplisere prosesser og verktøy. Vi foreslår løsninger knyttet til forenkling av IT-systemer og gir en helautomatisert arbeidsplass i alle avdelinger, hvor alle ansatte kan starte dagen fra ett og samme sted og hvorfra de kan bytte til andre systemer. For oss er morgendagens bedrift en virksomhet der prosesser støtter og integrerer: sikkerhet, operasjonelle aktiviteter, dokumentbehandling, informasjonsflyt og hele brukeropplevelsen.

Vår tilnærming er preget av et helhetlig syn på virksomheten. Vi forstår at bredt forstått IT også inkluderer områder som finansielle tjenester, ledelse og compliance, cybersikkerhet og HR. En av de nye teknologiske trendene er «low-no-code» løsninger. De lar deg raskt tilpasse løsningen til fremtidens forretningsbehov, automatisere prosesser på noen få timer, og dermed optimalisere effektiviteten av organisasjonens arbeid på nesten alle trinn. Hos Deloitte fokuserer vi på å effektivisere forretningsprosesser og opprettholde en jevn arbeidsflyt mellom mennesker, data og systemer.

Hva er fordelene med å jobbe med oss?

 • automasjon

  Mange oppgaver og prosesser i bedriften går igjen. For å møte kundenes forventninger tilbyr vi en løsning som ikke bare lar deg få oppgavene utført i ett verktøy, men som også sikrer at ingen nødvendige trinn går glipp av og alle interessenter blir informert om deres fremgang i tide. For å forbedre produktiviteten og minimere risikoen for feil, lar verktøyene vi foreslår deg lage integrerte arbeidsflyter for individuelle oppgaver. Dette fullautomatiserer oppgavetildeling til spesifikke team og automatiske oppdateringer (f.eks. informasjon om inventar eller utstyrskonfigurasjon), samt innhenting av nødvendige godkjenninger og all kommunikasjon. Dette lar deg spare tid, effektivt utføre bestillinger og løse problemer, og sikre effektiv kommunikasjon.
 • databehandling

  Verktøyene vi foreslår lager enkelt personlige og interaktive skjemaer og verifiserer til og med nøyaktigheten av dataene som er lagt inn. Dette eliminerer behovet for å sette opp komplekse databasesystemer. De innsamlede dataene kan behandles umiddelbart og presenteres i forventet form. Å aktivere rask, helautomatisk dataanalyse hjelper organisasjoner med å oppdage trender og fikse potensielle inkonsekvenser før de blir problemer. Takket være løsningene vi foreslår slipper ansatte å bruke tid på rutinemessige, repeterende oppgaver knyttet til å analysere kvaliteten og fullstendigheten av data, siden de er automatiserte.
 • integrering

  Behovet for å integrere IT-systemer oppstår først og fremst i organisasjoner som samler inn store mengder data og håndterer ulike ansvarsområder i separate systemer. Bedrifter må møte økende IT-krav og vi støtter dem i dette. Vi tilbyr våre kunder løsninger som samler et stort antall ulike systemer på ett sted. Vi ønsker å skape en «plattform av plattformer» som samarbeider med andre løsninger som plattformer i bedriftsklassen, ERP-systemer, CRM-systemer og domeneløsninger. Verktøy er også tilgjengelige for å lage dine egne integrasjoner, slik at du kan dra full nytte av alle tilgjengelige verktøy og effektivt administrere hele infrastrukturen.
 • enkelhet

  Løsningene vi tilbyr er enkle og oversiktlige grafiske grensesnitt med spesiell plass til spesifikke løsninger. Brukere kan enkelt navigere til de nødvendige applikasjonene, søke i kunnskapsbasen, delta i fellesskap, gjøre forespørsler og sjekke gjeldende status for sakene deres. Du kan enkelt nå ansatte, kunder eller partnere med informasjon gjennom applikasjonen som er tilgjengelig i nettleseren eller på telefonen. Tilpasningsalternativene er svært omfattende – en applikasjon for Android eller iOS, muligheten til å lage chatter integrert med Teams og WhatsApp-plattformene, samt en dedikert seksjon for spesifikke mottakere.
 • Kunstig intelligens til fingerspissene

  De foreslåtte løsningene inkluderer også avanserte, men brukervennlige AI-mekanismer som kan brukes i kundeserviceprosessen, f.eks. Denne chatten er en oppslukende, intelligent samtaleopplevelse som lar deg umiddelbart løse vanlige spørsmål, øke kunde- og medarbeidertilfredsheten og frigjøre dem til å fokusere på mer komplekse problemer.
 • sikkerhet og pålitelighet

  Å sikre datasikkerhet, enten det er i tilfelle naturkatastrofer, menneskelige feil, systemskader eller hackerangrep, er en grunnleggende ressurs for en integrert dataplattform. Ikke bare muliggjør det samsvar med globale og regionale standarder og juridiske krav (som ISO), men også full kontroll over dataene samtidig som prinsippene for databeskyttelse og digital sikkerhet overholdes. For å møte individuelle organisasjons- eller samsvarsbehov, tilbyr vi ett av mange fleksible alternativer for datakryptering og datavalidering gjennom sertifisering.

You may also like

Leave a Comment