Home » Haaland ignorerte de norske fansen. Landslagsfansen har bulet over Manchester City-stjernen

Haaland ignorerte de norske fansen. Landslagsfansen har bulet over Manchester City-stjernen

by Gunnar Garfors

Manchester Citys Norge-spiss Erling Haaland klarte ikke å skrive autografer for fansen etter at landslaget tapte 2-1 for Skottland i en EM 2024-kvalifiseringskamp i Oslo.

Ifølge Daily Mail ignorerte Haaland de norske fansen etter kampen, gikk forbi dem og gikk rett til bussen. Slik oppførsel av Manchester City-stjernen ble møtt med misbilligelse fra fansen som buet sin landsmann.

Skottene sikret seier da Haaland var borte

Erling scoret det første målet i det 61. minutt med et straffespark. Skottene utlignet på slutten av kampen da Haaland var utenfor banen og sikret seg seieren ved å score to sene mål gjennom Lyndon Dykes (87.) og Kenny McLean (89.).

Haalands mål var hans 22. mål for Norge. Ifølge Stats Foot ble Erling den første europeeren på 53 år til å score 22 mål på sine første 24 landskamper. Det samme resultatet ble oppnådd av italieneren Luigi Riva i 1970.

Skottland vant sin tredje seier på tre kamper og forblir på toppen av gruppe A. Norge ligger på tredjeplass med 1 poeng på tre kamper.

Liverpool og Skottlands forsvarer Andrew Robertson sa at det skotske laget nå må nå sluttfasen av turneringen.

«Vi kunne ikke ha startet denne kvalifiseringen bedre. Nå må vi kvalifisere oss til EM. Vi prøvde å finne den rette balansen på banen. Lagånden i laget er uten sidestykke. Å gjøre dette på internasjonalt nivå er noe spesielt

Robertson ble sitert av BBC Sport.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment