Home » Presseomtale Bełchatów 21.07.2023. Ta en titt på sammendraget av den viktigste informasjonen fra i går i Bełchatów

Presseomtale Bełchatów 21.07.2023. Ta en titt på sammendraget av den viktigste informasjonen fra i går i Bełchatów

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Se på artiklene som leserne våre ivrigst leste i går, 20. juli, i Bełchatów. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Haster!» Tragedie ved sjøen. 24-åring druknet til tross for 50-minutters gjenopplivningsbilder»?

Prasówka Bełchatów 21.07: Topp 3 artikler fra i går

Her er en liste over gårsdagens mest populære meldinger. Hadde du mulighet til å lese dem alle?

📢 Som haster! Tragedie ved sjøen. 24-åringen druknet til tross for 50-minutters gjenopplivningsbilder

En tragisk ettermiddag ved Jeziorsko-reservoaret i Zaspach Miłkowskie i enden av Warta-kommunen. En 24 år gammel mann druknet der. Til tross for 50 minutters gjenopplivingsforsøk, sto han ikke til å redde.

Liker du rabatter?

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

Pressemelding 21/07 Belchatow: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som vakte oppmerksomheten til leserne i går i Bełchatów. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Belchatov. Grocholice i arkivbilder. Steder, mennesker, hendelser

Historien om Grocholice fanget på bilder. I dag presenterer vi dusinvis av bilder som dokumenterer den rike historien til Grocholice, det vil si en del av Bełchatów. Flere bilder finner du i publikasjonen «Bełchatów. A Tale of Two Cities Pt. III. Grocholice i går og i dag

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment