Home » Halalands handlinger mot Besiktas beviser at han kommer fra «en annen planet»

Halalands handlinger mot Besiktas beviser at han kommer fra «en annen planet»

by Thure Lindhardt

Borussia Dortmund reiste til Tyrkia for Champions League nær Istanbul onsdag. Erling Haalands lagkamerater tok en verdifull seier mot Besiktas for å kvalifisere seg til 16-delsfinalen i konkurransen. Nordmannen skal ha scoret målet for laget sitt ved pause. Nordmannen skal nok en gang ha imponert med sine offensive, men også defensive ferdigheter. Hans slakting på bakken og hans vilje til å ofre forårsaker mer enn spytt i Europa. Den tidligere Salzburg-spilleren er virkelig en ettertraktet spiller, hvis navn vil være rundt Real Madrid eller Paris Saint-Germain når Kylian Mbappé blir eliminert på slutten av sesongen.

Haaland, et imponerende spillvolum

Med sine 21 er Erling Haaland allerede en bekreftet spiller på høyeste nivå [VIDEO]. Den norske spissen har store ambisjoner. Men han vet også at den vanskeligste delen gjenstår, hans overlegenhet på Fotball global. Mot Besiktas denne onsdagskvelden skal Haaland ha levert showet med et mål, men også med 100% for kollektivet. Én handling tiltrekker seg spesiell oppmerksomhet. Vi kan faktisk se spilleren forsvare området sitt to ganger i farlige situasjoner. Men når det gjelder dynamikk vil Haaland da oppnå en ganske overveldende fartsøkning på nesten 40 km/t. En sekvens som fikk folk til å snakke raskt og som vi foreslår nedenfor:

Haaland, en usikker fremtid

Som allerede nevnt, vil Haaland sannsynligvis bli veldig populær de neste månedene.

Framtiden hans i Dortmund er truet, men før han eventuelt forlater Ruhr-området, ønsker nordmannen å gjøre alt for å gi klubben sin en tittel, det være seg i ligaen, i DFB-cupen eller i Champions League. På Twitter kan fansen ikke skjule sin beundring for det unge vidunderbarnet:

  • «Ptdr, vi vil aldri se Mbappe gjøre dette av den enkle grunn at han ikke lenger kommer halvveis»
  • «De lange bena hans der ser ut som en vindturbin. Cyborgen Haaland»
  • «Hvilken spiller vil klare seg nå i Real? Defensive handlinger + akselerasjon»
  • «Han er virkelig en maskin, denne fyren … og en lagånd på toppen av det.»
  • «Jeg var nysgjerrig på om Haaland ville prestere over tid, men det er klart i dag at han ikke er en unggutt som planla å skinne i to sesonger og deretter forsvinne. Dette monsteret er på vei ut for Messi og CR7 som slår reserverte rekorder. For sterk .»

Erling Haaland og lagkameratene hans møter Sporting Portugal i neste Champions League-kamp. Spillerne fra Lisboa vil bli feid bort av Ajax Amsterdam (1-5) for deres deltagelse i løpet denne onsdag kveld.

© ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDTYou may also like

Leave a Comment