Home » Helsesituasjon før Pogoń: Noen sår har grodd, andre har dukket opp – CKsport.pl

Helsesituasjon før Pogoń: Noen sår har grodd, andre har dukket opp – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Landskamppausen kom på et godt tidspunkt for Korona Kielce. De gul-røde har i hvert fall klart å lege en betydelig del av sårene sine, noe som betyr at lagets tropp blir forsterket med nylig skadde spillere. Dessverre har den siste uken også bragt nye skader.

Forrige uke trente Piotr Malarczyk, Miłosz Trojak, Dawid Błanik og Bartosz Kwiecień med laget i full fart. Kyryło Petrovs situasjon ser også bedre og bedre ut, noe Kielce-treneren bekrefter.

– To uker er mye og han hadde tid. Som i livet har flere kommet tilbake til oss, men vi har også ulemper. Jeg vil ikke kunne bruke Dalibor Takac i denne kampen. Traumet ved det første møtet tar sitt toll. Kyryło blir sakte omdirigert for å styrke laget. Briceag er fortsatt et mysterium. Han har det vondt og vi leter etter en løsning. Det er ikke kjent hva som skjedde med Szykawka, det var en mekanisk skade – han hadde et velkjent myom – rapporterte Kamil Kuzera.

– Vi er fornøyde med arbeidet vårt, det er mye vilje, det er mange spørsmål, fordi dette laget ønsker å bli sterkere. «Vi tok oss sammen, det er flere andre ofre, men det er som livet – alt kan skje,» la han til.

«Kuzi» innrømmet også at han allerede hadde et nesten komplett konsept av startelleveren i hodet. – Jeg er 90 % sikker på at jeg har mine elleve, avslørte han. Plasseringen vil imidlertid først bli annonsert på lørdag rundt klokken 13:30, halvannen time før konkurransestart med Pogoń.

Foto: Mateusz Kaleta

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter arbeidet som er tilgjengelig på CKsport.pl. Klikk på lenken under og kjøp redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment