Home » Helten til memet «Mr. Areczek» har fått nok. “Du kunne ha valgt et bedre bilde”

Helten til memet «Mr. Areczek» har fått nok. “Du kunne ha valgt et bedre bilde”

by Gunnar Garfors

Internett-memer som skal referere til oppførselen til «forretningsfolk» er godt kjent for alle. Deres ufrivillige helt var tidligere visemarskalk fra Podlaskie Voivodeship Stanisław Derehajło.

Bildet av en mann har blitt brukt over internett i årevis for å lage hånende bilder som kommenterer virkeligheten. De refererer vanligvis til ansatt-sjef-forholdet, og Derehajło regnes som en del av det forholdet typisk sjef fra svunne dager, som får sine underordnede til å drikke billigere te mens den dyrere er «for ledelsen». Eksempler kan multipliseres.

Men nå har den tidligere visemarskalken i Podlaskie-voivodskapet fått nok. Bitterhetsbegeret veltet over da noen bestemte seg for å tjene penger på bildet av en politiker. Det ble rapportert på sosiale medier at det er boder med magneter i badebyer der Derehajło ligger.

Standen viser til og med prisen, som er 8 PLN. Derehajło samtykket ikke til bruk av bildet hans til kommersielle formålhva som er nødvendig i dette tilfellet.

«Jeg har snakket med advokater og vi vil ta rettslige skritt mot produsenten av disse magnetene for å ha stjålet bildet mitt. Noen har overskredet visse standarder og tjener penger på bildet mitt. Jeg er ikke enig – understreket Stanisław Derehajło i et intervju med «Kurier Poranny».

You may also like

Leave a Comment