Home » Hvordan motta Viaplay 4K-sending Bundesliga 4K bildekvalitet Oppløsning Formel 1 engelsk liga

Hvordan motta Viaplay 4K-sending Bundesliga 4K bildekvalitet Oppløsning Formel 1 engelsk liga

by Catherine Monroe

Om en drøy måned er det ett år siden Viaplay kom inn på det polske markedet. Umiddelbart etter debuten snakket noen brukere og eksperter om en feilstart på grunn av utilfredsstillende oppløsning. Mange show tilbys kun i 720p, mens konkurrenter i økende grad velger 4K. Denne bildekvaliteten brukes til å spille spill som Champions League i Polsat Box GO. Plattformen tilbyr også 4K-kanalen til Eleven Sports 1. Canal + 4K Ultra HD, som er en del av Canal +, sender online kamper av PKO BP Ekstraklasa, spanske LaLiga Santander, Speedway Grand Prix i Polen i Warszawa, Final 4 av Velux EHF Champions League. Mye film- og serieinnhold i 4K kan også bli funnet på Disney+, HBO Max, Netflix, Amazon Prime Video eller Player.I andre land tilbyr Viaplay 4K-innhold


Kvaliteten på strømmetjenesten Viaplay er avgjørende for mange brukere. I august begynner plattformen å vise engelske Premier League-kamper. Sammen med Canal+, Telewizja Polska og Polsat/Eleven Sports, er det også nevnt som en utfordrer for å skaffe hovedrettighetspakken til fotballklubben Ekstraklasa.


Noen abonnenter spør om kvaliteten på Viaplay på sosiale medier. – Kommer det 4K Premier League-sendinger i sesongen 2022/23 som du så «HUCZNIE» annonserte før lanseringen av plattformen i Polen? – skrev en av dem på Twitter. – Premier League-sendinger vil være tilgjengelig på plattformen fra august. Kvaliteten på alle sportssendinger på Viaplay er minst HD 720p. Det viktigste er at vi streamer all sport med 50 bilder per sekund (fps) for å sikre den beste opplevelsen, svarte Viaplay.
For eksempel, i Sverige, Norge og Danmark tilbyr Viaplay Formel 1-sendinger i 4K, i Polen vurderer plattformen å innføre en høyere bildestandard enn 720p i Polen? Når vil 4K-sendinger være tilgjengelige? – Vi vet at kvaliteten på streaming er av stor betydning for sportsfans da hvert sekund kan avgjøre utfallet. Derfor forbedrer vi hele tiden utstyret vårt, inkl. Stadig flere spill sendes i Full HD-kvalitet (1080p). I tillegg tilbyr vi de fleste av våre filmer og mange serier i Full HD (1080p) med Dolby Audio, men vi stopper ikke der. Hvis vi begynner å tilby sportssendinger i 4K-kvalitet, vil vi garantert informere kundene våre på forhånd. Det bør imidlertid tas i betraktning at denne typen overføring krever bruk av spesialutstyr av rettighetshaverne og deres produksjonspartnere, noe som ikke alltid er mulig. – argumenterer Viaplays pressekontor i et intervju med Wirtualnemedia.pl.

«Vi er veldig fornøyd med potensialet til det polske markedet»


Viaplay nektet å kommentere da de ble bedt om å by på rettighetene til Ekstraklasa. – Vi kommenterer ikke rettigheter vi ikke har – han bare konstaterer. Det siste året har plattformen måttet slite med tekniske problemer ved flere anledninger. Mange brukere klaget over frafall i sendinger av Europa League, Bundesliga eller KSW-gallaene.


Er slike problemer en saga blott? Hva var Viaplays erfaring med sendingen etter et års tilstedeværelse i Polen? – Vi ser stor interesse for streaming – både innen sport og film og serier, og vi er veldig fornøyde med potensialet i det polske markedet. Fra et teknisk synspunkt bruker vi vår internasjonale erfaring til å sikre at alle Viaplay-abonnenter får den høyeste overføringskvaliteten. Selvfølgelig, som med denne typen tjenester, er ikke alt alltid perfekt, men vi jobber hele tiden med å forbedre og møte kundenes forventninger. Samtidig utvides tilbudet vårt hele tiden – inkl. Fra august sender vi Premier League i Polen, som vi da viser i ni markeder, og fra 2023 vil tilbudet også berikes med Formel 1-løp. ser frem til premieren på våre første Viaplay Originals-produksjoner – kunngjør plattformen.


Viaplay opplyser ikke hvor mange brukere som bruker smart-TV-applikasjoner (inkludert Android TV). – Vi ønsker at Viaplay-plattformen skal være tilgjengelig på så mange enheter som mulig og at hver av våre seere skal ha mulighet til å prøve tjenestene våre. Detaljerte data om nøyaktig inndeling i enheter vil bli kunngjort for offentligheten på et senere tidspunktmen vi kan si at folk som bruker Smart TV er en viktig gruppe mottakere for oss, og vi er glade for at tjenesten vår er tilgjengelig på forskjellige enheter – informerer nettstedet.Sportssendinger er de mest sette artiklene i polske Viaplay. – Våre brukere setter pris på den rike porteføljen av sportsstreaming. Vi får høye rangeringer for de fleste kampene som sendes, men KSW-gallaene, Europa League-kampene og Bundesliga-kampene, inkludert hits som involverer Bayern, skiller seg absolutt ut på denne listen. Når det kommer til Europa League – kampene til Legia Warszawa, FC Barcelona, ​​Napoli og Olympique Marseille var spesielt populære – avslører den skandinaviske plattformen.


Det viser mediepanelundersøkelsen i april i år. Viaplay-plattformen i Polen ble besøkt av 1,29 millioner brukere. Ifølge årsregnskapet til Viaplays eier ble plattformen sluppet i slutten av mars i år. Utenfor Skandinavia hadde den 1,208 millioner abonnenter, de fleste i Nederland, hvor den ble lansert i begynnelsen av mars. Plattformens kvartalsvise inntekter steg 28,7 %. opptil 1,2 milliarder svenske kroner.You may also like

Leave a Comment