Home » Hvorfor blir vaksinerte personer smittet nyere enn uvaksinerte? Forklart av SPKC

Hvorfor blir vaksinerte personer smittet nyere enn uvaksinerte? Forklart av SPKC

by Gunnar Garfors

«Hvis vi ser på månedene og analyserer syke-, sykehusinnleggelses- og dødsdata, ser vi i fordelingen av vaksinerte og uvaksinerte at i gjennomsnitt er 80 % av sykehusinnleggelsene uvaksinerte. 87-90 % av de døde er også uvaksinerte,» forklarer Ilze, SPKC-representant Arāja.

Ifølge SPKC har de fleste som har hatt en alvorlig sykdom hatt en alvorlig bivirkning. Årsaken til den økte forekomsten av nylig vaksinerte individer er den bredere muligheten for samling, inkludert muligheten til å delta på innendørsarrangementer. Det bør også bemerkes at antallet vaksinerte øker dag for dag, og når 66,82 % av befolkningen.

Det er tidligere meldt at det tirsdag ble registrert 1.319 nye infeksjoner, hvorav 582 personer var uvaksinerte eller ikke fullførte vaksinasjonskurset, men 737 ble vaksinert.

Det ble også rapportert om 24 dødsfall – tre i alderen 60-69, fem i alderen 70-79, tretten i alderen 80-89 og tre i alderen 90-99. Av dødsfallene var 19 uvaksinerte eller hadde ikke fullført vaksinasjonskurset og 5 ble vaksinert.

Andre leser

You may also like

Leave a Comment