Home » I. Šimonytė: Den største skaden på Litauens omdømme er forårsaket av de som snakker om skade på dets omdømme

I. Šimonytė: Den største skaden på Litauens omdømme er forårsaket av de som snakker om skade på dets omdømme

by Thure Lindhardt

Birut

Du gjør mest skade på Litauen, du har satt sammen et team av LBGT-perversere, narkomane og dergiater, og selv med de vaksinene blir du tett og forgiftet.

issigimeliai litauen, og denne hesten er en åre

et portrett av en litauer og et portrett av en hest til hest

enda slankere enn det ser ut fra sidelinjen….y alt kuttes, at fabrikkene stenges, at jernbanen stoppes, at tusenvis av arbeidere blir arbeidsledige, at husholdningen må betale hundrevis av millioner, – kontraktsbrudd … Alle sammen – Det er viktig å legge seg ned foran Janky, som, hvis noen har lovet … VYT SIA PADLA SAMMEN MED ANUKELI OG ALLE LHBT PUMPER

Kaunas

Portrett av Kaunas

For å lede Kina er det taushet, ingen kritiserer eller kontrollerer noe. Du ødela forholdet til viktige land – hold deg rolig, bli sint på naboene dine – hold deg rolig. Vær ærlig og ingen vil kritisere deg

Patroner

Patronportretter

Her er det klart for gutta at PIS skal skjegges på alle fire for sitt litauiske rykte på korset, vi får ikke betalt og dekker tapene og her er bare ett svar til POHUI….

Ms. PIŠ, kanskje du respekterer Litauen og nasjonen

Ms. PIŠ, kanskje du vil respektere Litauen og nasjonen

Siden Norge ___, for eksempel Belaruskalij, eies av NATO-selskaper. «Jeg sa at dette er tilfelle, at det er et problem, at sanksjoner praktisk talt ikke har noen effekt og at vi leter etter måter (…). Dette er innarbeidet i dataene. For det er nok eksempler i dag: Det er en Norsk selskap som kjøper denne gjødselen. Det er en NATO-partner, et statseid selskap med eierandel i USA. Det amerikanske fondet eier 16 prosent av aksjene. «De kjøper denne gjødselen, noe som betyr at de ikke gjorde det håndheve disse sanksjonene, sa han.

Jeg hater det

jeg hater portretter

NU va psevalskio hoppe er allerede beskyttet av en geit

You may also like

Leave a Comment