Home » Iga Świątek i semifinalen! Rivalen trakk seg

Iga Świątek i semifinalen! Rivalen trakk seg

by Gunnar Garfors


WP SportoweFakty / Krzysztof Porębski / På bildet: Iga Świątek

Rafal Smolinsky


Iga Świątek trenger ikke å gå ut til kvartfinalen i WTA 1000-turneringen på harde baner i Dubai torsdag. Den tsjekkiske spilleren Karolina Pliskova trakk seg fra kampen med den polske tennisspilleren.

Som en del av Dubai Duty Free Tennis Championships 2023, beseiret Iga Świątek selvsikkert kanadiske Leylah Fernandez og russiske Lyudmila Samsonowa og nådde kvartfinalen. Karolina Pliskova bør stå i veien for den nåværende lederen av WTA-rankingen torsdag, men det er allerede kjent at denne duellen ikke vil skje.

Den tsjekkiske representanten trakk seg fra WTA 1000-turneringen i Dubai. Årsaken til denne avgjørelsen er en virusinfeksjon. Onsdag beseiret Pliskova ukraineren Anhelina Kalinina med knepent 7:5, 6:7(6), 6:2.

Świątek kom dermed til semifinalen i det prestisjetunge arrangementet i De forente arabiske emirater uten å spille. Torsdag kan hun trene i fred og se en annen rival. Og motstanderen hennes på fredag ​​blir en av amerikanerne – Madison Keys eller Coco Gauff.

For andre gang de siste dagene har Świątek blitt frifunnet. I Qatar Doha spilte ikke sveitsiske Belinda Bencic mot polakken. 21-åringen fra Raszyn triumferte deretter selvsikkert gjennom hele konkurransen. Denne uken er hun favoritt til å vinne i Dubai hvor hun åpenbart er toppseedet.

Les også:
Iga Świątek økte ledelsen! Sjekk ut WTA-tabellen
Dårlige nyheter for Hubert Hurkacz. Omstillinger i frontlinjen

SE VIDEOEN: #dziejesiewsports: Serena Williams strålende kreasjon. fansen begeistret

Se WTA Tour-kamper med Iga Świątek, Magda Linette og andre toppspillere online på CANAL+ (Sponset lenke)

You may also like

Leave a Comment