Home » Iga Świątek sliter med helseproblemer. Vil han være i form til neste kamp?

Iga Świątek sliter med helseproblemer. Vil han være i form til neste kamp?

by Gunnar Garfors

Iga Świątek kjemper fortsatt mot en forkjølelse. I treningspausene mandag i Indian Wells hostet tennisverdensmesteren og pusset seg. Etter timen skrev hun imidlertid autografer og poserte på bilder med fans.

Polakken slet med infeksjonen under turneringen i Dubai, hvor hun tapte mot tsjekkiske Barbora Krejcikova i finalen. Etter denne turneringen ble hun i Warszawa og har trent i Indian Wells i noen dager, hvor hun skal forsvare tittelen sin.

SE OGSÅ: Magdalena Frechs gode start i Indian Wells! En viktig seier

Ettermiddagstreningen deres fylte tribunen på treningsplassen. I pausene utvekslet Świątek ideer med trener Tomasz Wiktorowski, fylte på væske, men også nyset, renset og hostet, noe som ikke helt kurerte infeksjonen.

Det ser imidlertid ut til at han snart vil bli helt frisk i California. Ifølge spillerne er været perfekt for kampen – på dagtid er temperaturen mellom 20 og 25 grader celsius og det er lett bris. Etter solnedgang synker imidlertid temperaturen til 10 grader.

En lett forkjølelse hindret ikke polakken i å møte fansen. Dagen før stilte hun opp på bilder med to fans som ble forlovet under treningsøkten hennes. Mandag brukte hun imidlertid noen minutter på å skrive autografer og posere på bilder sammen.

For et år siden vant Świątek i det mange kaller «det femte trikset i Grand Slam». Tirsdag lokal tid vil han konkurrere sammen med Hubert Hurkacz i en show mixed double-turnering.

PS, PA

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment