Home » Ikke til å tro. Disse bilene er 10 år gamle og fortsatt i god stand. De er nesten problemfrie. De beste modellene ifølge TÜV-rapporter [ZDJĘCIA]

Ikke til å tro. Disse bilene er 10 år gamle og fortsatt i god stand. De er nesten problemfrie. De beste modellene ifølge TÜV-rapporter [ZDJĘCIA]

by Gunnar Garfors

Det viser seg at biler som er 10 år eller mer ikke trenger å utgjøre noen fare på veien. Mange modeller er i virkelig god stand. Til tross for årene er noen av dem fortsatt lite pålitelige. Dette bekreftes av TÜV-rapporten. Hvilke modeller tåler tidens tann best? Se gjennom!

Se videoen: Slik ser sykefraværet ut nå. Du er målrettet av ZUS

TÜV-rapporten er basert på data samlet inn under vanlige tekniske inspeksjoner av personbiler ved kjøretøykontrollsentre i Tyskland. TÜV har den største andelen av slike tester. Dette er grunnen til at anmeldelsene deres er så verdifulle for folk som ønsker å kjøpe en bil. Imidlertid vurderer forfatterne av rapporten bare de modellene som kom til testsentrene for motorkjøretøyer i mengder på mer enn 10.000. Derfor er ikke alle bilmodeller med i den.

DETALJERTE MODELLER KAN SETTES HER
Under teknisk inspeksjon av biler kontrolleres effektiviteten til bremser, støtdempere, belysning, chassis, dekk og eksosanlegg, med hensyn til fremdriften av korrosjonsprosesser i sikkerhetsrelaterte elementer. Det er viktig at hver test utføres på samme måte og inkluderer de samme kontrollene. På denne måten kan hver bil som forlater diagnosestasjonen vurderes objektivt og fullt ut sammenlignbar med andre. [b]For statistikk samles bare data om betydelige feil, og det endelige resultatet bestemmes av prosentandelen av biler med alvorlige feil i det totale antallet testede eksemplarer av en bestemt modell.

Se hvordan feilprosenten ser ut for 10-11 år gamle biler.

Sjekk ut galleriet(13 bilder)

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment