Home » Plate av Erling Haaland! Manchester City leder igjen

Plate av Erling Haaland! Manchester City leder igjen

by Erlend Loe

Erling Haaland satte Premier League-rekord.

Manchester City-spillerne beseiret West Ham United 3-0 i en oversatt Premier League-kamp på hjemmebane. Seieren katapulterte de forsvarende mesterne tilbake til førsteplass på tabellen. Erling Haaland scoret Premier League-rekord med sitt 35. mål for sesongen.

Lukasz Fabiański sto i mål for londonerne og holdt nullen til det 50. minutt. Nathan Ake beseiret ham deretter.

SE OGSÅ: Robert Lewandowski er glad i trening! Du må se dette (VIDEO)

Haaland kom på toppscorerlista 20 minutter senere. Han ble den første spilleren i Premier Leagues historie til å score mer enn 34 mål på en enkelt sesong. Han delte tidligere rekorden med Alan Shearer og Andy Cole, som oppnådde det resultatet over en sesong på 42 kamper. 38 kamper spilles for tiden og nordmannen har fem kamper igjen for å nå prestasjonen.

Til slutt avgjorde Phil Foden.

På tabellen er guttene til trener Josep Guardiola et poeng foran Arsenal og har også spilt en kamp mindre enn londonerne. West Ham ligger på 15. plass, fire poeng foran nedrykksstreken.