Home » Og fortsatt. «Inspeksjon utført» – Sport WP SportoweFakty

Og fortsatt. «Inspeksjon utført» – Sport WP SportoweFakty

by Erlend Loe


PAP / Grzegorz Momot / På bildet: Halvor Egner Granerud

Christoph Kaczmarczyk


I anledning den 71. Four Hills-turneringen manglet det ikke på foredrag om skihoppernes utstyr. FIS lot ikke klagene stå ubesvarte og tok seg av bindingen av representantene for Norge. Hva er effekten?

– Dette blir et viktig tema på slutten av konkurransen i TCS – innrømmet samtalepartneren fra Sport.pl, som sies å være kjent med utstyrsproblemer.

Nordmennenes bånd, polakkenes kjeledress – det er det fortsatt diskusjoner om. Hun fremprovoserte blant annet diskvalifikasjon av Marius Lindvik fra Ga-Pa. Nordmennene hadde ingenting å frykte.

Du kan finne ut mer her –>> Nordmenn har et problem?! «Klager mottatt»

Ifølge informasjon fra Sport.pl begynte «FIS å motta klager og klager fra trenere som diskuterte med hverandre». Hvilken effekt ville det ha? Ytterligere hemmelig sjekk av det norske utstyret.

SE VIDEO: #dziejesiewsport: Se nøye! Vet du hvem som hjalp tennisstjernen?

Og det viser seg at FIS ikke har holdt seg døv for dette. «Informasjonen fra Sport.pl ble bekreftet i morgentimene. Det var en diskusjon, klager og en inspeksjon ble planlagt og deretter gjennomført,” informerte journalist Jakub Balcerski på sosiale medier.

Resultatene av kontrollene er også kjent. – Granerud og Stöckl bekrefter at FIS-inspeksjonen ikke avdekket at nordmennenes bindinger ikke er skikkelig festet til skiene, la Balcerski til.

Dette er et svært viktig poeng for sluttresultatet i den 71. Four Hills-turneringen, for etter tre konkurranser leder nordmannen Halvor Egner Granerud med 877,8 poeng. Andre er Dawid Kubacki, som taper mot lederen med 23,3 «poeng».

Det er bare én konkurranse igjen til slutten av denne prestisjetunge turneringen. Det finner sted fredag ​​6. januar i Bischofshofen. Start kl 16:30

Se også:
Juryfeil før Kubackis hopp? Legenden kommenterer den norske trenerens påstander
«Vanskelig å akseptere.» Rett før Bischofshofen overrasket han alle med sin mening om Stoch
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment