Home » Integrer Google Home, YouTube med Volvo Cars – TechCrunch

Integrer Google Home, YouTube med Volvo Cars – TechCrunch

by Connie Nielsen

Google avduket en rekke nye måter å holde sine Android-enheter tilkoblet – og det inkluderer biler – på CES 2022 onsdag.

Etter hvert som flere kjøretøy går over til elektriske kjøretøy og bilprodusenter bytter til programvareutviklere, kan du forvente flere spill som tar sikte på å gjøre biler om til tilkoblede enheter.

Ta Volvo Cars for eksempel. Bilprodusenten og Google kunngjorde på CES 2022 nytt innhold og tjenester som vil være tilgjengelige i fremtidige Volvo-kjøretøyer, inkludert muligheten til å laste ned og bruke YouTube-appen gjennom Google Play Store og muligheten til å bruke Google-økosystemet til å kommunisere.

Nye Volvo-bilmodeller er utstyrt med Android Automotive-operativsystem og integrerer stemmeaktivert Google Assistant, Google Play Store, Google Maps og andre Google-tjenester i deres infotainmentsystem. Men YouTube og Google Home-økosystemet har ikke vært en del av dette systemet før nå.

I løpet av de kommende månedene vil Google Home-økosystemet komme til Volvo-kjøretøyer i løpet av de kommende månedene. Dette skal tillate bileiere å slå bilen på og av, kontrollere temperaturen og få informasjon som batterilevetid ved å sende talekommandoer til Google Assistant-aktiverte hjemme- og mobilenheter. Når kundene har koblet Volvo-bilen sin til Google-kontoen sin, kan de også snakke med Google direkte fra bilen.

Denne funksjonen vil være tilgjengelig i USA og europeiske markeder som Sverige, Norge, Tyskland, Italia, Frankrike og Spania, med mer på vei, ifølge Google.

YouTube-appen vil være den første videoplattformen som vises og er tilgjengelig for nedlasting i Volvo-biler på Google Play. Dette er begynnelsen på å aktivere videostrømming i biler.

«Å gjøre det mulig for kundene våre å se videoer mens de lader eller venter på å hente barna på skolen, er en del av løftet vårt om å gjøre livene deres bedre og morsommere», sier Henrik Green, produktsjef i Volvo Cars, i en pressemelding. «Med YouTube og andre store strømmetjenester på vei, kan kundene våre nyte ladepausen i stedet for å bare se det som et problem, noe som gjør el-eierskap litt enklere.»

Denne typen videostrømming krever mer prosessorkraft, og det er her Qualcomm kommer inn.

Volvo har også annonsert bruken Qualcomms digitale cockpitplattform Snapdragon for å bringe det Google Android Automotive-baserte infotainmentsystemet til «neste nivå».

Partnerskapet med Qualcomm er en del av et bredere initiativ fra Volvo for å muliggjøre flere digitale tjenester og underholde passasjerer. Det er også betimelig for Volvo når den forbereder lansering Ride Pilot, hans nye «ubetjente» selvkjørende funksjon Det burde fullt ut lansere Volvos neste elektriske SUV på motorveiene og tillate sjåfører å være helt håndfrie for enhver annen aktivitet de foretrekker å gjøre enn å sitte bak rattet.

Google stopper ikke ved Volvo. I desember, Teknikgiganten introduserte sin digitale bilnøkkel, som lar brukere låse, låse opp og til og med starte kompatible 2020, 2021 og 2022 BMW-kjøretøyer gjennom utvalgte Google Pixel- og Samsung Galaxy-telefoner. Onsdag sa Google at senere i år vil brukere kunne bruke den ultrabredbånds digitale bilnøkkelen til å låse opp kjøretøyet uten å ta telefonen opp av lommen og dele nøkkelen med andre. Funksjonen vil være tilgjengelig i flere markeder i Europa, Asia, Nord-Amerika og deler av Afrika, samt Russland, New Zealand og Australia.

You may also like

Leave a Comment