Home » iOS 15.2 offisiell. Et lite skritt for verden, et stort skritt for polakkene

iOS 15.2 offisiell. Et lite skritt for verden, et stort skritt for polakkene

by Peter Østbye

Som forventet gikk iOS 15.2 online på mandag. I det hele tatt er det en typisk inkrementell oppdatering, men det er noen godbiter under panseret.

Som nummereringen tydelig viser, er iOS 15.2 den andre store inkrementelle oppdateringen for de femten som ble utgitt i september. Den introduserer offisielt to nye funksjoner som vi visste om før basen hadde premiere.

La oss huske kort, den første er Databeskyttelsesrapport applikasjonslik at du kan sjekke hvor ofte individuelle apper har fått tilgang til data, for eksempel plassering, bilder eller kontakter. Sekund – Digital nedgang, det vil si muligheten til å sette vilkår for arv av innholdet på en iCloud-konto i tilfelle hovedbrukerens død.

I tillegg inkluderer systemet flere mindre forbedringer og feilrettinger, inkludert en funksjon som lar iCloud+-abonnenter Gjemme adressen i Mail-appen. Men det er ikke det viktigste, i hvert fall ikke for Polen.

iOS 15.2 er også endringer som ikke er i endringsloggen

Det er overraskende mange av disse, og enda viktigere, de påvirker dem ofte direkte polske iPhone-brukere. Til punktet.

For det første lar iOS 15.2 deg dra nytte av fordelene VoLTE-teknologi til kunder av Plus-nettverket. I det minste, som det fremgår av rapporter i forumet vårt, endelig med alle modeller, fordi for eksempel eiere av iPhone Xr daterer begynnelsen av utgivelse 14.8.1. Og det er også de som funksjonen dukket opp for i 15.1. Du kunne lese mer om det på Telepolis.pl på fredag.

For det andre ser det ut til at systemet støtter en annen telekommunikasjonsnyhet, nemlig SMS over WLAN i oransje. Denne gangen ikke for alle, som annonsert av Fleks-brukere, annerledes enn abonnementsgruppen, men likevel.

Men utenfor den lokale tråden, utover den offisielle listen over nye produkter, og til tross for alt, var hun om bord Reparasjonshistorikk. Takket være dette kan du ved å gå inn i innstillingsmenyen enkelt sjekke hvilke deler som kan ha blitt byttet ut og hvor reservedelene kommer fra. Du finner mer informasjon om dette tillegget i det tilsvarende nyhetsbrevet.

Dessverre ikke uten problemer

På en av iPhone-ene som brukes i redaksjonen, 12 Pro, førte oppdateringen til at eSIM Orange-kortet forsvant fra telefonen. Du måtte installere den på nytt.

Tradisjonelt kan oppdateringen til iOS 15.2 lastes ned direkte fra operativsystemet. Pakkevekten er litt overdreven, i hvert fall for iPhone 12 mini 870 MB. La oss legge til at iPadOS 15.2 er tilgjengelig på samme måte. Ikke glem å besøke Forum Telepolis, hvor disse og mange andre kuriositeter venter på deg i kulissene.

Bildekreditt: Shutterstock (NYC Russ)

Tekstkilde: Apple, Forum Telepolis, red. Own

You may also like

Leave a Comment