Home » Irinkta er ledende innen engroshandel

Irinkta er ledende innen engroshandel

by Gunnar Garfors

Foto av Judita Grigelyts (V)

Ifølge redaksjonelle analytikere er ti av de ledende selskapene i grossistsektoren sluppet. Skuba, et veitransportselskap, ble en gang ansett som et av de mest effektive selskapene. Blant grossistene kunne en rekke kornhandelsbedrifter øke salget. Det var også et rekordår for farmasøytiske selskaper og selskaper som driver med særskilte varer.

Arnas Janelinas, leder for avdelingen for forretningsdataanalyse, understreker at prosjektet evaluerer lederne i den litauiske sektoren basert på inntekts- og resultatlinjer, lønnsomhet og nivået på utbetalt lønn.

Ettersom flere data ble åpnet gjennom Registersenteret i år, kunne vi også lettere vurdere avkastningen på investeringen (ROA). ROA bidrar til å bedre vurdere situasjonen og suksessen til våre aktiviteter, dvs. jo høyere indikator, jo mer effektiv er aktiviteten. På denne måten bidro ROA-indikatoren til å bedre vurdere og evaluere mulige tekniske svingninger i vurderingen av andre finansielle indikatorer. Og siden ROA-indikatoren avhenger sterkt av spesifikasjonene til aktiviteten til et bestemt selskap, har vi bare sammenlignet endringen i løpet av året, A. Janelin indikerer de årlige endringene.

Etter hans mening ble det mest vektlagt ved valget av bransjeleder på endringen i den målte indikatoren i løpet av året.

Lønnene til selskapene i rangeringen er også etterspurt. Det kan være en liten bedrift, og hvis du kan vokse i ditt segment og betale høye lønninger kan du rykke opp i den samlede rangeringen, betaler A. Janelin.

For første gang tok den årlige ratingen også hensyn til selskapets fokus på forretningsleseren og vurderte den positive eller negative konteksten selskapet ble omtalt i.

Tidligere beregnet V-Ratingen hvor lenge en leser leser artikler om dem og måler nå konteksten der et positivt eller negativt tegn skrives om en bedrift. For eksempel var det mye om Grigeo i fjor, men den generelle konteksten var negativ, så man rangerer som nr.

Bransjelederne i 2021 er rangert basert på 2020. Økonomiske data.

[infogram id=»b4588f6b-60df-43ac-97a2-9e76ac980f26″ prefix=»JIq» format=»interactive» title=»Sektori lyderiai 2021: Didmenin prekyba»]

[infogram id=»37e4b177-fb96-4d16-b622-5e55bca457a0″ prefix=»hED» format=»interactive» title=»Sektori lyderi 2021 metodika»]

Les mer om industriledere i artikkelen V PREMIUM.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. kilder