Home » Jan Krzyżanowski er død. Sława Przybylska i sorg

Jan Krzyżanowski er død. Sława Przybylska i sorg

by Gunnar Garfors

Dette ble nylig rapportert Herlighet Przybylska tar seg av sin syv år yngre mann, Jan Krzyżanowskisom hadde fått et alvorlig hjerneslag og trengte pleie døgnet rundt. I følge «Super Express» var han delvis lammet.

«Hun er litt nervøs fordi Janek har helseproblemer. Han er etter en operasjon – prosedyren innebar å fjerne hematomer i hjernen. Et hematom ble ikke absorbert, det deprimerte ham og derav problemene. Han var på et pleie- og behandlingssenter i to måneder. Det var mitt forslag, for i en alder av 91 vil hun ikke være i stand til å ta vare på ham «- sa stjernens nevø, Arkadiusz Krzyzanowski.

Sława Przybylska var imidlertid svært ukomfortabel med at Jan Krzyżanowski ble stående i sentrum. «Hun følte seg veldig dårlig da han var i sentrum, så hun bestemte seg for å ta ham med seg. De er sammen, men hun er utslitt,» sa nevøen hennes den gang. «Hun likte å gå, sykle, og nå har hun veldig lite tid til det. Fritiden bruker hun på å hvile. Hun bruker all sin tid til mannen sin og tar vare på ham,» la han til.

Informasjon om Jan Krzyżanowskis død dukket opp i Sława Przybylskas offisielle profil. «Det er med stor beklagelse jeg gir dere den triste nyheten om døden til Jan Krzyżanowski, ektemannen til Sława Przybylska. RIP» – ble det skrevet kort.

Fansen sendte støtteord til artisten. «Veldig triste og triste nyheter. Mr. Jan var Ms. Sławas skytsengel. Mine dypeste sympatier», «Ms. Sława – Jeg sender massevis av støtte! Din kjærlighet var høyst beundringsverdig! Jeg klemmer deg veldig mye», «Jeg sympatiserer. At livet er vakkert, men brutalt» – skrev de.

Den 25. april feiret Jan Krzyżanowski sin 83-årsdag. Han var en skuespiller kjent for slike produksjoner som: «Karol. Mannen som ble pave», «Døden som et stykke brød» hvis «Polske gater».

Sława Przybylska møtte Jan Krzyżanowski i 1963 etter en av hennes konserter. De giftet seg bare et år senere.

You may also like

Leave a Comment