Home » Joanna Brodzik avslører at Magda M.-serien i utgangspunktet ikke …

Joanna Brodzik avslører at Magda M.-serien i utgangspunktet ikke …

by Peter Østbye

Serien «Magda M.» den skiller seg ut fra andre produksjoner fra tidlig på 2000-tallet og har trofaste fans den dag i dag. Stjernene som vises i den minner også om varmen fra denne iscenesettelsen. Nylig delte skuespillerinnen til tittelrollen interessant informasjon om serien på Instagram. Joanna Brodzik avslørte hvordan Magda M.

Serien «Magda M.» ble gjennombruddet i Joanna Brodziks skuespillerkarriere og brakte henne stor berømmelse over natten. Seerne elsker kjærligheten og de profesjonelle eventyrene til en 30 år gammel advokat som lever et elegant liv i en stilig leilighet i sentrum av vakkert fotograferte Warszawa. Mange serier er for tiden skutt på denne måten, men denne innspillingsmetoden har vært en nyhet i over to tiår.

Serien brakte ikke bare Brodzik til berømmelse, men også Paweł Małaszyński, som spilte rollen som Paweł, den populære tittelfiguren, Bartłomiej Świderski, som spilte en homofil venninne Magda, og Daria Widawska, som spilte venninnen Agata. I år «Magda M.» er nominert til Telekamer i kategorien 25-årsjubileumsserier, ved denne anledningen la Joanna Brodzik ut noen minner fra begynnelsen av seriearbeidet på Instagram.

I det siste innlegget avslørte skuespillerinnen at forberedelsene til det første slaget på settet var veldig lange. «+ Magda M + oppsto fra mange forskjellige observasjoner som ble lagt til på et stadium av sannsynligvis et og et halvt års arbeid før vi startet pre-produksjon – det vil si å bygge opp rollebesetningen og bringe den i en viss form» – skrev hun . Hun la til at heltinnen hennes i utgangspunktet var noe helt annet, ikke en juridisk karriere. «Så vidt jeg husker, skulle Magda danse tango i begynnelsen, og jeg vet ikke om hun var advokat. Det kan antas at denne historien og denne karakteren ble til foran øynene mine.

Senere i innlegget hennes avslørte Brodzik at den rollen forandret henne. «Jeg så på verden gjennom Magdas øyne det meste av dagen, så det var selvfølgelig endringer i meg. Magda gjorde meg veldig følsom for virkeligheten rundt. Karakteren vokste med meg, modnet i meg, «minner skuespillerinnen. Brodzik avslørte også at leiligheten serien ble filmet i så ut og plasserte akkurat slik den ble vist i produksjonen. «Å kunne spille i en serie som er bygget på naturlige steder – i naturlige interiører og leiligheter kan være en ekstraordinær opplevelse. Leilighet i ul. Wiejska og Plac Trzech Krzyży eksisterte faktisk og ble etter min mening et veldig viktig element, om ikke en ekstra helt, i denne serien, sammen med Warszawa, «minste skuespillerinnen. (Pappeliv)

ina / spill /

You may also like

Leave a Comment