Home » Johannessen-brødrene avslutter sesongen av helsemessige årsaker

Johannessen-brødrene avslutter sesongen av helsemessige årsaker

by Gunnar Garfors
Foto: Tour de l’Avenir

Det kom veldig triste nyheter fra Norge. Som Wielerflits rapporterer, med henvisning til lokal-tv fra det skandinaviske landet, har brødrene Anders og Tobias Halland Johannessen sluttet å konkurrere denne sesongen tidlig av helsemessige årsaker. Den første lider av myokarditt, den andre hadde nylig gjennomgått en kneoperasjon.

Tobias Halland Johannessen er en av de største overraskelsene de siste 2 årene. For øyeblikket har den 23 år gamle nordmannen vist utmerkede løp i følgende starter og byttet hans har inkludert: generell klassifisering av Tour de l’Avenir, 2 etapper av Sazka Tour eller Etoile de Bessèges-delen. I tillegg endte den unge deltakeren i år på 7. plass sammenlagt i Volta Ciclista a Catalunya World Tour-løpet, for eksempel, hvor han var i stand til å konkurrere med verdens beste. Nylig har ytelsen hans blitt betydelig dårligere, og nå vet vi hvorfor: kneet hans sviktet og krevde operasjon.

Den andre tvillingbroren, Anders Halland Johannessen, var Tour of Britain-rytter inntil nylig, men det har nå blitt rapportert at han nylig har lidd av et hjerteinfarkt. Det betyr at vi ikke kommer til å se Uno-X Pro Cycling Team-konkurrenten på en sykkel med det første.

You may also like

Leave a Comment