Home » pless.pl: integreringspiknik for Florek og Kacper i Rolniczok!

pless.pl: integreringspiknik for Florek og Kacper i Rolniczok!

by Erlend Loe

Distriktsskolekompleks nr. 2 for henne Karola Miarki i Pszczyna inviterer innbyggerne i Pszczyna-regionen hjertelig til en kampanje-, integrerings- og veldedighetspiknik!

Integreringspiknik for Florek og Kacper i Rolniczok! · bilde pixabay.com

Arrangementet holdes ved skolens idrettsanlegg på ul. organisert. Szymanowskiego 12 fredag ​​26. mai. Start kl 16.00. Arrangørene sørger for mange attraksjoner i programmet – inkludert:

  • moro med DJ Maciek,
  • sportsspill av elever og lærere,
  • attraksjoner for barn (animasjoner, ansiktsmaling, hoppeslott, popcorn, ballongdyr, maskoter, strenger),
  • Leker og aktiviteter med det frivillige brannvesenet i Piasek (brannbil),
  • Fremme av prosjektet «Ansvar og sensitivitet som nøkkelen til en bedre verden». Prosjektet nyter godt av midler fra Island, Liechtenstein og Norge under EØS-fondene – Komponent IV,
  • forebyggende status for distriktspolitiets hovedkvarter i Pless,
  • trafikkby,
  • veldedighetsmesse,
  • stekte poteter og pølser,
  • MIFLO håndlaget stativ.

Under pikniken vil det være opptredener av solister fra Poviat skolekompleks nr. 2, Poviat Out-of-School Work Center, «VoicePless» Song Studio og Churtownia Group. Kveldens stjerne blir bandet Shelter, som begynner sin opptreden klokken 19.30.

Vi inviterer deg til en messe med kaker og søtsaker tilberedt av studenter ved PZS nr. 2 og ZSP i Pszczyna. Under arrangementet vil du få mulighet til å kjøpe blomster, gaver og godteri til våre kjære mødre og for å støtte en god sak. Vi tilbyr mye moro for hele familien, fra de yngste til de eldste – sier arrangørene.

Slutt på arrangementet kl 20.00.

Franskmannen Florek fra Pszczyna ble født som en ekstremt prematur baby i 26. svangerskapsuke med en vekt på 936 g. Dessverre viste senere tester at han mistet synet på begge øynene. Hun trenger intensiv rehabilitering og synsterapi.

Florek French med foreldrene
Florek French med foreldrene · bilde Fotografikarolinastokowy / Instagram

Takket være støtten fra klubben og giverne, gjennomgikk Florianek den dyreste øyeoperasjonen i England, som kostet opptil PLN 200 000. Takket være pågående innsamlinger har gutten muligheten til å redde synet gjennom operasjoner i Ufa, Russland. I tillegg til å redde synet, trenger Florek intensiv rehabilitering og mange terapier for å gjenopprette ytelsen. Legene har nylig diagnostisert ham med cerebral parese. Foreldrene kjemper hele tiden for hans bedre morgendag.

Kacper Chodurs øre
Kacper Chodura ble født med tredjegrads mikrotia med atresi · bilde familiearkiv

Kacper Chodura fra Miedźna gjennomgikk en komplisert ørerekonstruksjonsoperasjon i april i USA. En 7 år gammel gutt ble født med en utviklingsmessig hørselsforstyrrelse i høyre øre – tredjegrads mikrotia med atresi. Dette betyr at Kacper ikke hadde noe øre og ingen øregang, han kunne bare høre med ett øre. På grunn av denne defekten, redusert muskeltonus og sensoriske integrasjonsforstyrrelser, er gutten dekket av tidlig intervensjon, spesialundervisning og SI-terapi. Han kvalifiserte seg for dyr ørerekonstruksjonskirurgi i USA. For dette formål ble det gjennomført en nettinnsamling og det ble arrangert en rekke veldedighetsarrangementer og messer. Kommunen i Pszczyna-distriktet deltok i innsamlingen, inkludert mange institusjoner med skoler og frivillige brannvesen.

Kacper Chodura på en av post-op-kontrollene – 3. mai 2023
Kacper Chodura med nytt øre – 03/05/2023 · bilde familiearkiv

17. april ble Kacper operert og er sakte i ferd med å komme seg. Snart reiser hun tilbake til Polen sammen med moren. Gutten har fortsatt legebesøk og en rekke rehabiliteringsaktiviteter for å støtte hans riktige utvikling. Du kan lese mer om hans behandling i utlandet i artikkelen Kacperek Chodura etter ørerekonstruksjonskirurgi i USA!

Begge guttene er ivaretatt av «Omnibus»-foreningen. Alle innsamlede midler på arrangementet vil bli overført til foreningens konto og innsamling.

Kapper Chodura

You may also like

Leave a Comment