Home » Jonas Kvalen er Asseco Resovias nye spiller. Senest spilte han for Barkom Kazhany Lviv

Jonas Kvalen er Asseco Resovias nye spiller. Senest spilte han for Barkom Kazhany Lviv

by Gunnar Garfors

Nysigneringen fra Asseco Resovia er en 31 år gammel spiller fra Norge.

| Bilde Asseco Resovia Rzeszów

Sport Han er den femte mottakeren på Asseco Resovia-teamet. Jonas Kvalen fra Norge spilte i PlusLiga for Ukrainas Barkom Każany Lviv forrige sesong. 31-åringen fra Norge har opptrådt i Polen siden 2022. Hans første klubb var AZS Olsztyn.

Asseco Resovias stab styrkes. Den norske mottakeren Jonas Kvalen ble i dag annonsert som et nytt tilskudd til Rzeszów-laget. Forfatteren av 258 poeng i sesongen 2022/2023 var styrken til ukraineren Barkom. Nå må han bevise ferdighetene sine i Resovia, hvor det er stor konkurranse om startoppstillingen som mottaker.

Nordmannen kom til Resovia som den femte mottakeren. Dette kan varsle lånet til en av spillerne. Følgende spillere spiller for tiden i denne posisjonen i Rzeszów: Torey DeFalco, Klemen Cebulj, Yacine Louati og Adrian Staszewski. Kvalen er trener Giampaolo Medeis sjette nye spiller.

SE OGSÅ:

Den 31 år gamle mottakeren vant det sveitsiske mesterskapet og den sveitsiske supercupen to ganger (2018, 2019). Han har sølvmedaljer i Norgesmesterskapet (2012, 2014) og en bronsemedalje ved det belgiske mesterskapet (2016). I sesongen 2012/2013 flyttet spilleren til Indykpol AZS Olsztyn som setter og var mottaker for Barkom-Każany Lwów-laget forrige sesong. På to sesonger i den polske ligaen scoret han 258 poeng, hvorav 14 var på serve og 28 blokkeringer.

– Jeg er glad for å kunngjøre signeringen av en kontrakt med Jonas Kvalen. Forrige sesong var Jonas en fremragende spiller for Barkom-Każany Lviv-laget. Jeg tror hans ferdigheter og erfaring vil hjelpe laget vårt neste sesong.

– sa Piotr Maciąg, president i Asseco Resovia.

Asseco Resovia-troppen for sesongen 2023/2024:

Quarterbacker: Fabian Drzyzga, Michał Kędzierski
Angripere: Jakub Bucki, Stephen Boyer
Mottakere: Torey DeFalco, Klemen Cebulj, Yacine Louati, Adrian Staszewski, Jonas Kvalen
Sentralt: Jakub Kochanowski, Karol Kłos, Krzysztof Rejno
Libero: Paweł Zatorski, Michał Potera
Trener: Giampaolo Medei.
Nye tilskudd: Karol Kłos, Krzysztof Rejno, Yacine Louati, Adrian Staszewski, Stephen Boyer, Jonas Kvalen

Pensjonert: Tomasz Piotrowski (Cerra Enea Czarni Radom), Bartłomiej Krulicki, Maciej Muzaj (PSG Stal Nysa), Mauricio Borges, Jan Kozamernik

You may also like

Leave a Comment