Home » Juleannonseringen fra Norge er en hit på internett. Det ender med et kyss fra Saint Nicholas

Juleannonseringen fra Norge er en hit på internett. Det ender med et kyss fra Saint Nicholas

by Connie Nielsen

Du kan lese mer om utenlandske kuriositeter på Gazeta.pl.

Den norske statlige posten, Posten Norge, feirer 50-årsjubileet for avkriminaliseringen av likekjønnede partnerskap. Han gjør det på en gripende måte – takket være en julereklame der julenissen innleder en affære med en mann som heter Harry.

se videoen
«Cola», «Du må ikke si et stygt ord», «Jeg skulle gjøre en reklame med ham før Euro, men de kansellerte Euro» [Gwiazdy o gwiazdach]

Super Bowl 2021 er også reklame. Vi har det beste. Og det verste også…

Julereklame med et homofilt par

Hvert år bruker bedrifter den festlige atmosfæren til å presentere en hjertevarm historie satt til julemusikk. For noen år siden var reklame en hit Allegrohvor bestefaren lærte engelsk slik at han kunne snakke med barnebarnet sitt. Nå følger andre merker i fotsporene hans og lager lignende teardroppers. Posten gikk et skritt videre og stilte med et homofilt par på sin juleplass. Du kan se det hele i videoen under.

Reklamen, med tittelen «When Harry Met Santa Claus», henspiller på kultromantikken komedie Når Harry møtte Sally forteller historien om to personer som har ønsket å være sammen i årevis. Først ser vi Harry ved et uhell oppdage julenissen når han forlater ham i sin stue Gaver. Årene går og de ser hverandre bare i julen, under lignende omstendigheter. Til slutt skriver Harry et brev som sier: «Alt jeg ønsker meg til jul er deg.» Mikołaj mottar et brev og de to herrene møtes. De kysser i romantiske, festlige omgivelser.

Mariusz CzajkaCzajka ønsket å vises i en annonse. De godtok ham ikke fordi han spiller på TVP. «Jeg følte meg som søppel»

Et lignende skritt ble besluttet for et år siden av blant annet Cadbury-selskaper. I annonsen regnet den britiske konfektprodusenten et homofilt par blant de heldige eierne av kremegget.

Se også: Adele synger i en julereklame fra Amazon. Det er en «høflighet»-kampanje. Har hun glemt hvordan selskapet utnytter sine ansatte?

You may also like

Leave a Comment