Home » Juventus nedrykk, Haaland er tilbake på Signal Iduna Park og andre. Hvilke Champions League-kamper er verdt å se?

Juventus nedrykk, Haaland er tilbake på Signal Iduna Park og andre. Hvilke Champions League-kamper er verdt å se?

by Erlend Loe
Liverpool, Rangers, Napoli, Ajax / Foto: UEFA Champions League

I dag kommer vi til å se noen veldig interessante møter i årets Champions League. Alle Erling Haaland-fans kan se returen til den norske spissen.gammelt søppel“, det vil si på BVB stadion – Signal Iduna Park.

Se også:Europeisk konkurranse handler ikke bare om Champions League. De beste kampene i Europa Leagues historie

For Juventus-fans kan det være mindre hyggelig. hvis Gammel dame peker bort til Benfica, er det sikkert at de nåværende hegemonene i den italienske ligaen vil avslutte årets Champions League-eventyr i gruppespillet.

En annen italiensk klubb, AC Milan, er også i en vanskelig situasjon. Et mulig nederlag i dagens kamp kan bety at de italienske mesterne vil fortsette å tape poeng for avdukingen av denne utgaven av konkurransen – RB Salzburg.

La oss ta en titt på de mest interessante kampene i denne Champions League-kampdagen.

Gammel dame i Europa League?

Før starten av årets Champions League så det slik ut juventus bør takle gruppen til H. Rywalami Gammel dame var: Benfica Lisboa, PSG og Maccabi Haifa.

Virkeligheten viste seg å være mer smertefull for det piemontesiske laget. Den eneste seier for laget han spiller for Wojciech SzczesnyDette er sammenstøtet med det israelske laget.

I denne køen kan det imidlertid vise seg at vi har med Juventus sin største sjenanse på årevis å gjøre. Hvis Torino ikke vinner med Benfica, kan det være sikkert det vil avslutte sin deltakelse i Champions League i gruppespillet.

Haaland vender tilbake til det gamle søppelet

Nordmannen kom inn i Premier League med et mål og en dørkarm. Haland er nå leder i klassifiseringen av skyttere Engelsk Premier League, og du ser for øyeblikket forgjeves etter en verdig rival i ligaen. Vil spilleren opprettholde denne formen mot sitt tidligere lag?

Borussia Dortmund-forsvarerne kjenner nordmannen bedre enn noen annen forsvarsspiller. For begge lag er det imidlertid en kamp for det velkjente «Parsely«Så du bør egentlig ikke regne med å kjempe om hver ball. Selv om BVB ennå ikke er sikker på opprykk, har den en trygg poengreserve og kunne bare ta 1/8-finalen i Champions League gjennom en tragedie.

Milan i en vanskelig situasjon

Årets utgave av Champions League er ikke særlig vellykket for italienske lag. Bortsett fra Juventus gjør han det heller ikke særlig bra AC Milansom overraskende tok tredjeplassen i sin gruppe.

Imidlertid har det italienske laget en sjanse til å forbedre sin plassering på tabellen ved å møte med Dynamo Zagreb. En direkte rival Rossonerich, dvs. RB Salzburg spiller mot Chelsea, det desidert beste laget i denne gruppen. Det kan antas at østerrikerne taper poeng og at Milan taper på tabellen som et resultat.

Situasjonen kan bli komplisert hvis Milan-laget taper kampen med det kroatiske laget. Da trenger Milan det Lure på, å forlate gruppen og melde fra til 1/8-finalen i Champions League.

You may also like

Leave a Comment