Home » Katowice flyplass: Hun var på vei tilbake til Polen fra Norge. Hun ble arrestert på flyplassen i Pyrzowice

Katowice flyplass: Hun var på vei tilbake til Polen fra Norge. Hun ble arrestert på flyplassen i Pyrzowice

by Gunnar Garfors

Tirsdag 11. juli arresterte offiserer fra grensevaktposten Katowice-Pyrzowice en ettersøkt 36 år gammel polsk kvinne. Kvinnen ble etterlyst av distriktsadvokatembetet i Teschen.

Polakken, som var kommet tilbake fra Norge, falt på flyplassen i Katowice-Pyrzowice

Grensevakter arresterte en 36 år gammel kvinne på Katowice-Pyrzowice flyplass. Arrestasjonen fulgte ankomsten av et rutefly fra Oslo, Norge. Under en rutinemessig grensekontroll fant grensevaktene at den 36 år gamle kvinnen var oppført som etterlyst i IKT-databaser for å fastslå hvor hun er, arrestere henne og overføre henne til nærmeste forvaringsanstalt eller fengsel.

36-åringen ble pågrepet på Katowice-Pyrzowice lufthavn etter ankomsten av et rutefly fra Oslo (Norge). Ved grensekontrollen fant uniformerte offiserer at kvinnenes detaljer dukket opp i IKT-databaser for å spore deres oppholdssted og arrestere dem og ta dem med til nærmeste interneringssenter eller fengsel, sa grensevakter.

Betjentene handlet i henhold til prosedyren og arresterte umiddelbart kvinnen. Polakken ga ingen motstand på tidspunktet for stopp. Hun ble innlosjert i arrestrommet i Bytomhvor han vil avvente videre saksbehandling.

Hun ble pågrepet mistenkt for bedrageri. Handlingen til 36-åringen er en alvorlig forbrytelse som kan få vidtrekkende konsekvenser. Distriktsadvokatembetet i Teschen etterforsker saken og vil ta passende skritt for å sikre rettferdighet. Detaljer om svindelen ble ikke avslørt, men det antas å være relatert til finansiell virksomhet.

10-åringen fløy ikke til Tunisia for en ferie med bestemoren. Ugyldig pass og evakuering…

You may also like

Leave a Comment