Home » Dårlige nyheter for det polske laget. Stjernen spiller ikke i verdenscupen

Dårlige nyheter for det polske laget. Stjernen spiller ikke i verdenscupen

by Erlend Loe


Pressemateriell / ZPRP / Paweł Bejnarowicz / Aleksandra Olek i aksjon

Arkadiusz Dudziak


Triste nyheter for det polske håndballlaget. Ifølge TVP Sport måtte Aleksandra Olek, som kom til laget for et år siden, gjennomgå en rekonstruksjon av fremre korsbånd. Det betyr at han ikke kommer til VM.

Aleksandra Olek fikk en utmerket start på det polske landslaget i håndball forrige sesong. Hun ble den sentrale knutepunkt for laget og spilte også defensivt. I begge kategorier ble hun kåret til den beste spilleren i PGNiG Women’s Superleague.

Dessverre delte klubben hennes MKS FunFloor Lublin trist informasjon på sosiale medier. Som TVP Sport fant ut, måtte spilleren gjennomgå en fremre korsbåndrekonstruksjon og meniskreparasjon.

Det betyr at 22-åringen må ta en håndballpause på minst seks måneder. Derfor vil han ikke delta i verdenscupen. Dette er en stor svakhet for laget til Arne Senstad.

Verdensmesterskapet i håndball for kvinner finner sted i Danmark, Norge og Sverige fra 29. november til 17. desember. Biało-Czerwone skal spille i gruppe med tyskere, japanere og iranere. De tre beste lagene i hver gruppe går videre til andre gruppespill.

Les mer:
Utenlandsk verneplikt i Kalisz

SE VIDEO: #dziejesiewsport: De danset foran… velgeren. Og den kommentaren!

You may also like

Leave a Comment