Home » Vil du få 800 pluss? Du har frist til slutten av august på å sende inn denne søknaden! Ytterligere detaljer finner du 08.11.2023

Vil du få 800 pluss? Du har frist til slutten av august på å sende inn denne søknaden! Ytterligere detaljer finner du 08.11.2023

by Gunnar Garfors

Ved 800 pluss drar familier nytte av ekstra økonomisk støtte for hvert barn. For å motta hele tilskuddsbeløpet må søknader om dette tilskuddet sendes inn innen utgangen av august. I vårt galleri forklarer vi alle detaljene om «Rodzina 800 plus»-programmet.

PiS-president Jarosław Kaczyński kunngjorde søndag 14. mai 2023 at 500 Plus-programmet vil bli indeksert fra 2024. 800 PLN for hvert barn. Hva er gjeldende sykepleietilskudd, som er et kjerneelement i lov og rettferdighets sosialpolitikk, og hvordan kan jeg søke?

Innføringen av pleiepenger for familier var det sentrale postulatet om lov og rettferdighet i valgkampen før stortingsvalget i 2015.

Da PiS tok makten, begynte de å implementere den. Den første versjonen av Family 500 plus-programmet trådte i kraft 1. april 2016 og ga PLN 500 netto per måned for det andre og påfølgende barn. Fra 1. juli 2019 ble programmet også utvidet til det første barnet.

– Jeg snakker om den sosiale sfæren. Generelt sa jeg: Vi fortsetter. Vi fortsetter og utvikler oss. Først av alt, fra det nye året vil 500 pluss fortsatt være et navn, tror jeg, å huske, men summen vil være annerledes: 800 pluss – forklarte PiS-presidenten.

Sjekk ut galleriet(9 bilder)

«Familie 800+»-programmet gir tilgang til ekstra økonomisk støtte for hvert barn. For å få hele tilskuddsbeløpet må søknader om dette tilskuddet sendes inn innen utgangen av juni. Hvis du ikke bruker denne faktureringssyklusen, kan du miste deler av godtgjørelsen som kan bidra til å forbedre din økonomiske situasjon.

Størrelsen på tillegget avhenger av antall barn i familien og søknadsdato. Det kan til og med nå flere hundre zloty eller til og med tusenvis av zloty i året, noe som er en betydelig hjelp for familier med å støtte og oppdra barn. Sørg for at du søker i tide og dra nytte av tilgjengelige økonomiske støttealternativer for familien din. Flere detaljer i galleriet vårt – klikk bare på «Vis galleri»-knappen.

SJEKK OGSÅ:

For å sikre at foreldre eller foresatte til barn mottar hele tilskuddsbeløpet, er det viktig at de forstår behovet for å søke i tide. Det er viktig å holde et øye med søknadsfristen og opprettholde riktig organisering for å unngå forsinkelser som kan føre til tap av enkelte midler. Det er ekstremt viktig å overholde fristen for å sende inn søknader og nøye fylle ut alle nødvendige dokumenter for å sikre fullt utbytte for barna i familien. Å huske søknadsfristen og fylle ut papirene nøye er avgjørende for å sikre at du får de fulle økonomiske fordelene for barna dine.

Regjeringen la nylig frem et lovforslag om endring av Over 800 Plus-loven. Nå skal det bare gjøres formelle endringer slik at trygdeinstitusjonen kan utbetale ytelsen i ny form fra 1. januar 2024. Vær imidlertid oppmerksom på at noen kanskje ikke får full kompensasjon før i februar 2024.

For ikke å tape noe beløp, må de nødvendige dokumentene og søknadene sendes inn innen utgangen av denne måneden. Staten sørger for at erstatningen utbetales også for de foregående månedene, slik at ingen familie taper penger for noen av disse månedene. Det skal imidlertid bemerkes at selve stønaden utbetales «etter fristen», det vil si ikke fortløpende, slik tilfellet er ved innsendte søknader i tide.

For å sikre at de ikke taper penger, bør familier fullføre formalitetene så raskt som mulig. Det er viktig å forstå uttaksprosessen og tidslinjene for å dra full nytte av den nye formen for 800 Plus-programmet.

Når du sender inn en søknad:

  • i august 2023 – ZUS betaler ytelsen frem til 31. oktober 2023, sammen med refusjon av august-stønadsbeløpet.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment