Home » Faren til den største stjernen ble utvist fra landslaget. Vi vil ikke at han skal opprøre sønnen sin

Faren til den største stjernen ble utvist fra landslaget. Vi vil ikke at han skal opprøre sønnen sin

by Erlend Loe

Jakob Ingebrigtsens far var ikke akkreditert av Norges Friidrettsforbund

Gjert Ingebrigtsen, faren og tidligere trener til Tokyo Olympic 1500m mester Jakob, har ikke fått akkreditering fra det norske forbundet for friidretts-VM i Budapest, så han «forstyrrer ikke sønnen» som han har alvorlige konflikter med.

En trener med tre sønner: Henrik, Filip og Jakob bygde for noen år siden den såkalte De tilhørte middelklassen «Ingebrigtsen-klanen», men brødrene kom i skarp konflikt med faren, som i januar i fjor brøt av relasjoner med ham ledet.

SE OGSÅ: Den olympiske mesterens mystiske planer. «Jeg vet ikke hvor ofte og hvor»

Gjert Ingebrigtsen er for tiden trener for Norges nye 1.500 og 5.000 meter talent, 23 år gamle Narve Gilje Nordas, men det norske fotballforbundet har bestemt seg for ikke å gi ham akkreditering til VM i Budapest, med henvisning til «en samlet vurdering av situasjonen «. .

«Alle i Norge vet at det bare gjelder å ikke irritere Jakob med sin tilstedeværelse, hvis trener nå er broren Henrik, og det ubestridte målet er to gullmedaljer på 1.500 og 5.000 meter. På de samme avstandene ble han persona non grata hos oss.» Landslag», kommenterte fjernsynskanalen NRK.

22 år gamle Jakob Ingebrigtsen vant OL-gull på 1500 meter i Tokyo. Ved fjorårets verdensmesterskap i Eugene vant han gull på 5000 meter og sølv på 1500 meter.

Han har også vunnet fire gull i EM – to på 1500m og to på 5000m. Han vant fem gullmedaljer i EM innendørs.

RI, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment