Home » Klarna introduserer det virtuelle handlealternativet

Klarna introduserer det virtuelle handlealternativet

by Gabriel Scott

● Virtuell shopping med Klarna lar nettkjøpere koble direkte til rådgivere i fysiske butikker ved å bruke live videoøkter og direktemeldinger.

● Tjenesten, som tidligere var aktiv i nettbutikker fra over 300 merker som Nespresso, Levi’s og Hugo Boss, vil nå være tilgjengelig for alle over 400 000 personer. Nettforhandlere som jobber med Klarna over hele verden.

Takket være Klarna Store-appen laget for virtuell shopping, kan butikkmedarbeidere dele bilder og videoer med produkter og presentere dem direkte fra arbeidsplassen. Introduksjonen av den virtuelle shoppingtjenesten til tilbudet er et resultat av fjorårets oppkjøp av den sosiale handleplattformen Hero av Klarna, en ledende leverandør av virtuelle shoppingtjenester.

Netthandel øker, men offline dominerer fortsatt

Selv om netthandel har hatt rekordvekst de siste årene, er fysiske butikker fortsatt den dominerende kanalen, og står for nesten 80 % av det globale detaljsalget i 2021. Klarna Shopping Pulse-rapporten viser at forbrukere foretrekker å handle i tradisjonelle butikker på grunn av muligheten for sosiale interaksjoner og kundeservicen som tilbys.

Takket være livestream-alternativet og muligheten til å utveksle meldinger med en rådgiver i den fysiske butikken, kan forbrukere nå se videoer og bilder av produkter på nært hold og produktdemoer direkte fra butikken. De finner ut hvordan klærne ser ut på hengeren, hvilken farge kosmetikken faktisk har eller hvor store møblene er.

Nettbutikker med nytt «liv»

I følge Hero-plattformanalysen er det opptil 21 ganger større sannsynlighet for at forbrukere foretar et kjøp i butikken etter en nettsamtale med en ekspert enn når de ikke bruker slik støtte. På mindre enn 2 måneder oppnådde vi en konverteringsrate på 34 % og en gjennomsnittlig vurdering på 4,9 stjerner – og introduserer Klarnas virtuelle shoppingkommentarer Bruno Figueiredo, Global Ecommerce Content Product Owner, Nespresso.

Virtuell shopping med Klarna er tilgjengelig i 18 markeder, inkludert Polen, USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand, Norge, Danmark, Frankrike, Nederland, Belgia, Tyskland, Østerrike, Sveits, Spania, Portugal, Italia og Sverige. De vil vises i andre markeder innen utgangen av 2022.

You may also like

Leave a Comment