Home » Krzysztof Pi±tek har en ny klubb. Til syvende og sist. Det er en bekreftelse på fotball

Krzysztof Pi±tek har en ny klubb. Til syvende og sist. Det er en bekreftelse på fotball

by Erlend Loe

– Krzysztof Pi±tek er bare ett skritt unna å returnere til Serie A! Hertha Berlin-spissen skal lånes ut til Salernitana, rapporterte Sky Sports Gianluca Di Marzio tidligere. Og det viser seg at journalisten hadde rett.

se videoen
Den høyeste orden i Rakóws historie. «Dette er en investering» [Sport.pl LIVE]

Salernitana bekrefter Krzysztof Piateks låneavtale

Nå bekrefter den italienske klubben disse rapportene og viser til en avtale om å låne den polske spissen med en kjøpsopsjon for €7-8 millioner. «Nå er Salernitana virkelig komplett, og vi vil også kunngjøre Fives offisielle ankomst i løpet av de neste 24 timene,» sa Maurizio Milan, organisasjonens administrerende direktør, som sitert av football-italia.net.

Media: Paul Pogba har tilstått å ha brukt tjenestene til en sjaman

I sommer ble Salernitana forsterket av blant andre: Antonio Candreva og Federico Bonazzoli. De siste dagene ble det sagt at Chelseas Michy Batshuayi kunne bli klubbens nye spiss. «Vi er glade for å ha bygget et godt team, for selv om vi allerede har hatt alle rollene, vil disse siste tilskuddene gi oss enda et sprang i kvalitet,» la Maurizio Milan til.

Den 27 år gamle polakken skal kjempe om en plass i troppen med Bonazzoli, som scoret ti mål forrige sesong. Men også i spill for «11» er: Boulaye Dia (utlånt fra Villarreal) og nordmannen Erik Botheim.

Krzysztof Pi±tek vender tilbake til Serie A. Han har tidligere spilt i Genova og Milano. Han fant senere veien til Hertha Berlin. Vinteren 2022 ble han imidlertid lånt ut til Fiorentina. Uventet som det så ut til at han skulle flytte til en lavere divisjonsklubb etter et mislykket eventyr i Hert Berlin (bare 12 mål i Bundesliga på to sesonger). Og likevel, drevet av penger fra den amerikanske milliardæren Rocco Commisso, bestemte Viola seg for å låne en polak med en mulig kjøpsopsjon for 15 millioner euro. Men fordi Piątek scoret seks mål på 18 kamper, bestemte ikke italienerne seg for å kjøpe ham ut.

Forrige sesong reddet Salernitana seg bare mirakuløst fra nedrykk. I desember 2021 var han nederst på tabellen og klubbens statskasse var ganske negativ. Det virket som om han unngikk nedrykk til Serie B, men det ble sagt halvt på spøk, fordi økonomiske problemer gjorde at klubben skulle rykke ned til Serie D i straffesak, men kort tid etter jul endret situasjonen seg dramatisk. Salernitana overrasker positivt i den nye sesongen. Hun samlet fire poeng på tre kamper.

You may also like

Leave a Comment